Alla inlägg den 22 augusti 2013

Av Sofia von Boqvist - 22 augusti 2013 21:59

Thank you.

Thank you for making me laugh when I'd almost forgot how to.


Åh... vad det... kändes märkligt att logga in här igen! som förutbestämt enligt profetiorna så är jag sådär lagom as-trött och halvt deprimerad över mitt schema som gör att jag måste ta 7tåget in till borås varje dag utom onsdagar. gå upp 5-halv 6, jipiie..... Meen, jag har äntligt fått träffa alla härliga människor igen! Och pillat på en snubbes hår.. den du! Adam har ju rakat bort allt sitt, så han ville jag skulle känna på det. Skräckfylld upplevelse men det gick :3 


För dig som är ny, förhoppningsvis ska jag ha hunnit rusta upp beskrivningen tills du läser det här :)


Och så måste vi importera mer myrsprej, det här funkar inte. Det fullkomligt KRYLLAR ju av småknattar på skolan nu (jag veet att jag inte är mycket större än dem), min Sofia undrar hur jag kan se vilka som går i ettan. Se? Man kan ju riktigt känna lukten av rädsla, rökspåret av osäkerhet och ja, se blicken flacka som om de helst ville krypa in i ett skåp och försvinna. Riktigt så små är de dock inte, dessutom vore det lite jobbigt att behöva plocka ut vettskrämda ettor ur skåpen hela tiden för att de råkat stöta på Faatima eller sådär. Men det finns ju alltid den andra sortens ettor, den som är lite för glad, de som känner sig vuxna, som kan se hägringen av ett körkort och har suktat länge efter att bara kunna få säga att de går på gymnasiet. De som aldrig tycker sig växa upp tillräckligt fort. Gissa tre gånger vilken sort jag va.

Nä jag fick skramla ihop en macka för överlevnad och uthärda läsårets första lektion i tyska. Något bättre nu dock, de har slagit ihop klasserna så det är liite mer kul folk :3 och min Sara går ju på Bäckäng nu med så ska kidnappa henne för att ta en lyxshake på maxi någon lunchrast eller så^^


Okej, kort resumé om vad jag gjort på mitt sommarlov? Syrran har ju gift sig, hon heter nu Linnea Jacobs Boqvist och ja, talet och dikten gick sååå bra! För er märkliga människor som vill läsa min dikt så finns den om du trycker HÄR. 
Jag har också skrivit och läst en hel del, för er som läser bäcker i Stephen Kings anda så rekommenderar jag  för den är helt störd och extremt awesome.

Jag har kollat på rätt mycket serier... mer än jag kanske borde erkänna... Big Bang Theory (kan typ introt utantill nu x3), How I met your Mother, Adventure Time och framför allt Pokemon. Just nu kollar jag om hela serien och pluggar pokemon first generation. Kan 143/150 såå jaa... nörd va det ja... men jag har gjort andra saker också! Med människor och allt! *tänker febrilt* .... *börjar leta efter bildbevis* jo då... jag har varit med vänner... 



(han kommer ju mörda mig när han ser detta.....) 

 

På födelsedagskalas och grejer:   (regel nummer 1: ha alltid bildbevis. pic or it didn't happen.)


och Lovis, givetvis:



Och så har jag startat upp mitt akvarium :3     Några är döpta efter pokemon eller deras attacker, typ Gastly, Flamethrower, Magnemite osv. Andra typ som Charles och Albin här är döpta för att de helt enkelt inte passar i något annat. Kom igen, kan ju inte ha en albinomal utan att döpa den till Albin, det ser ni ju själva.







Har firat min egen födelsedag lite också :3



Och varit på parkourläger!! :D *gör en jag-är-bäst-dans* det va awesome, även om jag aldrig någonsin haft så mycket träningsvärk i mitt liv. men det va sååå värt det! träffat inspirerande människor, blivit inspirerad, gjort framsteg, känt mig awesome, varit awesome, ah du vet det vanliga fast på ett läger. ;) Nä men jag ska verkligen fortsätta på skiten, på riktigt. Morsan är övertalad och anmälningen godkänd. Jag börjar på parkour. Jag. Sofia Boqvist. Sveriges lätt klumpigaste människa som lyckas knäcka upp halva tånageln på att FLYTTA BLOCK. Sweet.


Ja jag har köpt en bart simpsons keps och ja jag planerar att fortsätta ha den för den är fucking LEGEN*wait for it*DARY !   

Håller dessutom på med en novell om en av mina tränare, Tiger, den ska handla om pirater, högteknologisk extrem smart hemlig verksamhet, guld, godis, kungar, hård träning, fighter, en hund som förvandlas till en korv och blir en hot dog, robin och komplicerad men ändå bara hintad kärlek. svar ja, den tar lite tid xD meen, jag har en story, och det kommer bli så jävla bra när det blir klart!!


Morsan förbrukar nu alla våra äpplen på en helt onödig äppel-KAKA. onödig därför att det ska va paj och så spolar hon vatten i skålarna så man kan inte slicka rent dem och vad är då meningen med att baka om jag får fråga? att jag inte lärt henne detta ÄN........


Funderar på om detta får duga som ett starter-kit till skiten. Ah, det får det nog. See ya bitcheeees.....


Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards