Alla inlägg under november 2013

Av Sofia von Boqvist - 14 november 2013 23:19

Tror, bara tror, att jag börjar vänja mig vid att gå upp så jäkla tidigt, det inkluderar fortfarande att jag inte är kontaktbar, framför allt inte pigg och inte särskilt optimistisk förens typ 10 men jag kommer upp, det är ju framsteg x) Hade jag bott i borås hade jag kommit sent varje dag...

 

Om jag böjer huvudet bakåt och lutar det från sida till sida kan jag stryka mig själv över ryggen med håret.#forever alone xD

 

på håltimman idag  satt detta gäng och martha (hon tvingades ta bilden :( ) uppe i sofforna på andra våning x)

 

Vänster till höger:

Min Sofia, Amanda K (ligger ner), Rosa, Jag, Mattis och krulltotts-Albin.

 

Det diskuterades massor, även om ämnet alltid återgick till incest, gaysex eller annorlunda frågor om sex. 'Cause we're mature like that. Det va trevligt iaf. Åter igen ställde vi oss frågan, varför är vi aldrig med någon annan klass? Enkelt. Ingen annan klass vill vara med oss! SA12P är minst sagt lite speciella och när vi knappt vill vara med varandra kanske man ska börja överväga saker och ting.. När de började diskutera tekniker hur man skulle trä på en kondom på sexigast vis gav jag upp och sysselsatte mig med att stryka min sofia över ryggen, under stränga förmaningar att hon inte fick tänka på skolarbete under tiden! Kliade Mattis över ryggen också så fick godis i betalning :3

 

Tyskan var chill, kändes som en kort lektion då hälften gick ut på det vardagliga snacket om hur vi måste rätta och vilka mål som gäller och bla bla bla. Reste gick ut på tumblr, basically. 

Lunchen spenderades med Frida och Albin, den å andra sidan gick tydligen mest ut på att diskutera olika livshändelser och mobba mig, basically. Jag tror det blivit Fridas nya hobby, hennes nöje i livet. Jag är ledsen men då får hon verkligen gå och ta en kö-lapp, vi bor ju faktiskt i sverige. ;)

 

Folk (nicklas) säger att vi är lika... True?

 

 

Till hennes försvar hade han just förlämpat henne grovt.

 

Samhällskunskapen...minns jag inte... xD Min människa hade ju åkt hem och grejer... Jo men vi skulle rollplay-a som ett parti och göra upp en krisbudget, bara det att förslagen på hur man kunde tjäna pengar inte gick ihop med vårat parti:s ståndpunkter över huvud taget!

Naturen gick om möjligt ännu trögare, även om vi bara hade genomgång av allt som vi gjort det senaste, repetition inför provet. astråkigt.

 

Träffade på Jessica på väg till stationen iaf, hon och jag snackar lite då och då men nu har jag tappat mitt namn för henne också... För visso är det inte lika hemskt som Bosse, jag är bara Sällskap xD Och det kan jag ju faktiskt leva med^^

 

Har lyckats plugga liite på svenskan, hitta en asbra sida; www.satsdelar.se med massa bra tips och bra förklaringar, så man faktiskt fattar! Å andra sidan har jag inte ens öppnat någon psykologi-grej ännu... för du vet...jag behövde blogga... suck.jag ska göra det nu och sen se om det blir någon tid alls kvar till sömn, har jag tur kanske en timme eller två. Oh well, I'll see ya folks!

 

 

Av Sofia von Boqvist - 13 november 2013 20:59

*klockan ringer* va faan.... varför ringer den mitt i natten nu då?! jag har ju sínte ställt den kon...oh. jag ska upp nu. halv sex. det är bara kolsvart ute. så det ska va.


Kollade på en lagom vrickad film på psykologin. Den handla om en par-terapeut och hans "patienter". Så folk har alltså inte bara gått med på att bli filmade i sina mest psykiskt intima ögonblick utan också godkänt att det hamnat på tv!? sen att paret betedde sig som fem-åringar är ju en annan sak.. sånt får mig ju å undra om det där verkligen är något för mig.. jag skulle nog bara vara sassy och elak när de betedde sig som idioter x)


chill engelska, vi ska diskutera boken jag inte börjat på and shit, Animal farm. det blir kul.


Matten va visserligen lite livligare än vanligt, mattis låste min mobil i en hel fucking timme, jag och max försökte facerapea albin som i sin tur spenderade en lång stund att klottra ner min dator... Fattar inte hur min Sofia som alltid sitter precis intill kan koncentrera sig, inte nog med att hon är tyst och sköter sitt, hon får faktiskt något gjort! Hon blir ju för fan klar!! O.o om man ändå hade den koncentrationsförmågan..


Kommunikationen dock, vi har börjat med en ny grej, det ska bli sååå kul!! Varje studiegrupp ska komma på en aktivitet på omkring 30 att utföra med klassen för att stärka vår sammanhållning, min grupp ska köra en mycket speciell, välarbetad och förberedd version av teater x3 det kommer bli awesome OwO första ämnet på aaaaslänge jag lagt ner frivillig, rent tekniskt onödig tid på när jag kommit hem!


På gympan tvingades jag gymma... Asså det är ju inte riktigt min grej, men alltid hittar man något tortyr-redskap som kanske inte va så hemskt trots allt! Givetvis behöver man ju inte träna den då men jaja. Åkte till herrljunga för att springa med etta istället, det va riktigt trevligt :3 blev inte ens sådär äckel-trött, utan lite lagom, vi pratade ju hela vägen och höll ändå bra tempo. Helt klart något som får ske igen!


så nu har jag åtgärdat all denna motion med lite choklad och ska nu fortsätta belöna mig med att sova tidigt! :3 natti natti!


Av Sofia von Boqvist - 12 november 2013 21:05

I fredags va jag inte hemma. Till mitt försvar. Och igår... igår va jag väldigt, väldigt trött xD hade varit hos sara och det blev sent och jag hade druckit kaffe och ah.. det va crazy helt enkelt, crazy!


Anywhore i fredags hjälpte jag irene packa om i sina förråd då hon helt plötsligt utbrister från andra änden; "Kolla det är ju Albin!" :D ....



no more words needed.


ehm ja, sen vart det ju då parkour på lördagen, jag gick med Erik dit, som ansåg att jag såg ut som en gammal gubbe under en svamp (det regnade, jag hade paraply) and I gotta tell that I've never heard that one before..


på kvällen passade jag lillskrutten, eller ah, jag nattade henne, väldigt jobbigt, tog hela fem minuter, kämpigt.

söndagen sen skulle vi fira henne så hon fick min bok och studsboll, en annan bok och kläder typ, bara det att mitt i middagen, med kusiner och mostrar och fan vet allt så häver mig bror Olof, tönten, muppen, ur sig:


- Ha, Sofia! Hur går det med den där killen nu då?? :D

- *försöker desperat komma på något annat att säga* .... vi..vilken utav dom..? x)


de låter ju förjävligt.. han drar upp något exempel utav mina vänner och propsar på att mina vänner nog inte veta att de är vänner, inför hela familjen, med dess fulla uppmärksamhet. Morsan är inte sen att ta tillfället i akt då jag MÅSTE svara, så hon frågar om det enda namnet hon kommer ihåg, förutom att hon inte kom ihåg namnet så det hjälpte ju inte... tills syrran som jag faktiskt berättar saker för förråder mig och berättar lyckligt. Till och med när samtalsämnet gått vidare från min relationsstatus (min kusiner har inte heller någon tjej/kille och de är ju för fan äldre än mig!! >.>) så hämtar olof tillbaka det och fortsätter fråga och diskutera. Jag ska strypa honom.


sen buggade jag och konstaterade att en utav grabbarna behöver choppa av en arm, han gick med på att ta av halva.


I måndags, igår är det visst, däremot så vart det friskis och svettis med riktig tränare i riktig lokal med inte bara vår handikappade klass utan även r-klassen! Jag totalvägrade och satt med Max på sidlinjen och skrattade åt dem istället x) nä men det ser ju både kul ut och kul ut som i att kul å vara med, nästan ;)


*här skulle varit en film på det men på något jävla vänster kommer den bara in uppochned så jag skiter i det nu*

eftermiddagen som spenderades hos sara då, jag färgade håret och nä... fel, HON färgade mitt hår och jag spelade zelda samt. käkade upp hennes godis i vanlig ordning. Hon tyckte det va lite väl kul att färga mitt hår, typ köra in färg i örat på mig och kleta det i pannan och ah... Hon har sett för mycket vines där man kör döpa-simba-style på människor.


   


Idag däremot har jag varit hos tandläkarn och därmed hälsat på mitt folk i herrljunga, vilket va mycket trevligt! Lite skillnad på att gå igenom kunskapskällan där man blir stoppad varannan meter och känner 90% utav alla människor och bäckäng där du har tur om du hittar din kompis där ni bestämt att träffas.


tyvärr hann jag med både tyska och svenska, på tyskan skriver vi meningar, eller ah jag försökte men enligt någon otålig jävel fick jag inte ens lyssna på musik, för jag skulle va social eller nått... alltid, jag skiter i det 70%utav tiden men när jag faktiskt försöker då får man fan aldrig va ifred! xD Svenskan gick vi igenom vad som ska komma på provet och körde charader, det va kul, utom att det är vår tur nästa och och våran grupp är sådär lagom pigg på det här x)


Ikväll lyckades jag somna och sen tog det aslång tid innan jag kvicknade till igen, det här inlägget t.ex har jag hållt på med i tre timmar. Om jag någonsin lade ner lika mycket tid på läxor som på mitt bloggande, om så bara för en vecka, skulle jag ha gjort arbete för ett helt år framöver... så bad johannes mig att blogga om honom så här är min mobbningssession för dagen;



nej alltså han har hållt på med att propsa på att det skulle vara dinosaurier hela jävla kvällen. så eftersom jag inte kunde tvinga honom till att ha rätt kom vi överens om att käka pizza i helgen istället


kollade på lite teen wolf förut, där en av de vidrigaste karaktärerna tog självmord, vanligtvis blir man ju glad av sånt men inte när de bra karaktärerna blir helt jävla förstörda och nä. vilken pussy jag blivit. för mycket empati alltså.


men nu får det vara bra med den här skiten, så jag säger peace and out, godnatt och sov gott!


Av Sofia von Boqvist - 7 november 2013 23:01

För att ha gått upp åt helvete för tidigt (05:30) och sedan haft skola till 16:30 så har dagen varit osedvanligt bra! Tog en energidryck vid mitten av dagen och dååå blev det fart på mig vill jag lova xD när det va dags för naturkunskap, sista lektionen, snurrade allt där en stund tills jag insåg vad de snackade om, atomer och molekyler and shit! Mitt ämne ju! Anledningen till att jag valt natur! Såååå nu hatar min klass mig, och läraren har spänt blicken i mig x antal gånger med svaret "ni ska inte behöva kunna det än, det är högskole-nivå, jag vet inte" till slut fick jag inte fråga mer xD Min sofia sitter intill och väser att jag ska svälja frågan iställe, förnuftigt för som vår lärare utryckte det "Så mycket som ni frågat idag har ni aldrig frågat på alla genomgångar sammanlagt!" stackarn måste ju fått en chock.


Men på samhällskunskapen gick det int elika bra, bättre än vanligt dock! Amanda k (som jag för övrigt jobbar med) behövde inte stänga ner mitt tumblr den här gången... xD Sist hon gjorde det, och hon VET vad det innebär att stänga ner någons tumblr, så blev jag helt förstörd varpå hon utbrister:


- Nejmen känner du det Sofia?! Känner du vad det luktar??

- ...? Dx

- DET LUKTAR FISK!! Vet du varför?? För du är en LIPSILL!


hahahahah så jävla skön är den xD 


Tyskan spenderades helt på tumblr dock, vid ett tillfälle undrade de vad jag skrattade åt så jag sa som det va, jag tittade på en film där man fick höra hur enhörningar låter.... För alla som kan trycka på den länken och inte är helt handikappade så vet ni också att det där, är inga enhörningar. Eller ah, det är väl så nära man kommer. Därför var jag ytterst fundersam till varför albin fortsatte envisas med å säga att de låter som hästar fast mer fabulous. Det tog en stund att reda ut...


Kommunikationen dock var en jobbig lektion!! Vi har fått våra nya studiegrupper (inte det som va jobbigt), jag e med Mattis, Sara, Rosa och Elenor så det är as-chill men så skulle vi reda ut ett fall i studiegrupperna, alla fick olika ledtrådar och ah, det va komplicerat! Men om man ville kunde gruppen ha en åskådare som analyserade vilka roller de hade, hur de jobbade, vilken fas gruppen va i osv osv. Den rollen ville jag ha, trodde jag... Det är INTE min grej att sitta tyst och lyssna när folk försöker lösa problem, att inte hoppa in, styra och ställa lite, och säga vad jag tycker var nog något utav det svåraste jag gjort den här veckan. Vill ju inte säga lite om mig dock x)


Nu har jag tagit denna dag uppifrån och ner men det är ju inte som om ni bryr er ändå ;) I vilket fall så kunde jag åka med pappa och våran vän till familjen och hans jobbarkompis som nästan är som en pappa till mig-gunnar hem xD vi käkade pizza på vägen och tjötade en heeel del, det va trevligt :33


ikväll har jag spelat musik på aaaalldeles för hög volym, i princip sprängt mina uråldriga högtalare för att kunna skrika till I'm yours utan att det hörs, heh ^^; ooch kollat på Kyle xy, gjort tyska-uppgifter (hör och häpna!), snackat med vuxen kompis och ah... jag har ändå hunnit med en del onödigt idag med! x) men ska försöka sova nu så vi får höras gott folk, bye byee!<3


 

Av Sofia von Boqvist - 6 november 2013 23:30

Fick två timmars extra sömn idag. Eller typ, typ fick jag två timmars extra sömn. Jag hade för visso sovmorgon men elementet i garderoben intill mitt rum behöver luftas onödigt många gånger och varje gång det behöver luftas tjuter det. Ett entonigt tjut som tränger igenom ALLT. Utom möjligtvis mamma och lars dörr. Så den fick jag upp klockan sex lik förbannat å stänga av. Men ändå, kunde ju somna om! Men det enda som dessa två timmar gjort för mig är lögn, lurendrejeri och ondska. Man är för det första EXAKT lika trött på morgonen iaf, sen får man lite mer energi än normalt och tror allt är frid och fröjd tills klockan är typ 22. Sen 22 har mina ögon värkt, de är röda och går igen vilken sekund som helst. Lyckades efter en hel del om och men bli klar med psykologi-inlämningen dock, men inte så mycket mer. Va ju ute på promenad med Sara också, hon skulle prompt visa mig första avsnittet på den serien som hon just nu kollar på. And let me tell you one thing. This boy, this boy is the fucking cutest!!!


   


*having trouble to handle feels*


Jag kan inte riktigt komma på när det gick från att kolla på serier för att jag e ensam till att jag e ensam 'cause series.

Kyle xy heter serien btw, ascool OwO


i skolan idag dock så... orkar jag bara berätta om gympan för i övrigt har det inte hänt mycket kul ... som jag kan berätta om på denna blogg då förstås. i vilket fall jo så vi skulle spela badminton, och okey tänkte jag, det är jag fairly asdålig på så det kan bli kul. Sen har Mia alltid fått bestämma musiken, en roll jag brukade ge mig själv på högstadiet men orkar inte starta världskrig så låter det va x) men idag är det första antonio säger:


- Mia du tar många, långa kliv bort från musiken!

- Men..

- Nej, du har bestämt tillräckligt!

- Men ska vi inte ha någon musik då??

- Jo, ja tycker ju du kan pusha någon annan att bestämma musik för en gångs skull!


Ungefär här studsar jag fram med en hand i luften  och tjuter:


- Oh! Oh! Jag kan! Jag vill välja musik!! Snälla jag kan göra det!!


Men han hör nog ungefär hälften för i samma stund som jag tagit klivet framåt utbrister heeela klassen i ett gemensamt bifallsrop om hur jag ABSOLUT inte får bestämma musiken. Till en början håller han nog med, för han vill ha fram någon som aldrig fått bestämma förut. Jag vänder mig mot dem och ser de skräckslagna ansiktena, vad har jag gjort egentligen? xD Hur mycket av min musiksmak känner de till och vad kan va såå hemskt?? xD Inser rätt fort att med en så stor motsats-till-fanclub lär jag inte komma någon vart men Antonios sadistiska sida verkade kicka in och han säger högt för att överrösta klagomålen på något som inte ens blivit verklighet ännu:


- Jo men det blir bra! Sofia du har ju lidit så utav min musik så idag får du bestämma! *vänder sig mer mot klassen* Hon har plågats så, så idag är det hon som bestämmer!


And yes it was B.E.A.U.T.I.F.U.L och det är seriöst första lektionen på typ år som jag tycker gått fort, och faktiskt varit rolig! Första låten jag slåt på är Bullet med Hollywood, mehehehe >:D sen vart det lite diverse, typ Oh land, Imagine Dragons, Avicii, Blink 182, Hakuna Matata... du vet, normal skit, lite soundtracks från mortal instruments dock men jag spelade åtminstone inga akustiska grejer från Jamie himself ;) 


OH vet du vad?!?? Morsan har kommit på en ny grej för att få mig sluta käka ketchup till maten allt, det här va den bästa hittills! Nu ska jag tydligen vara rädd för att hitta en mörkhyad penis i flaskan! ... vi låter den sjunka in lite... hennes ord, ordagrant ;) :


- Det är inte ballt!! *efter min pun hon uppenbarligen inte förstod* Tänk dig själv att ta ketchup och så trillar det ur en penis!

- HAHAHAHA UR DET LILLA HÅLET!? Stackars kille!!! x'D

- Nä men..


TYDLIGEN så har hon hört att det här hänt någonstans till någon, dock hjälpte det inge vidare för jag tappade varken aptit eller slutade med ketchup, men det va ett fint försök :) Hon återgick till den vanliga metoden sen och påpeka hur onyttigt det måste va (till hennes försvar hade jag majonäs till också) men jag håller nu mera bara med, för allt är onyttigt om du tänker en stund påt.


Men det får vara allt för idag för nu vill jag sova! Natti natti folks!<3


Av Sofia von Boqvist - 5 november 2013 23:20

Ibland är jag så omotiverad och extremt icke-produktiv att jag skrämmer mig själv. Eller ah, ganska ofta faktiskt. Jag somnade iaf inte efter skolan idag, framsteg.. Och så har vi ju sovmorgon imorrn så det SKA bli en bra dag! :3


På naturen jobbade jag och Min Sofia med metaller and shit, efter att jag sovit mig igenom den ändlöst långa föreläsningen och alla dess supertråkiga småfilmer om hysteriska människor som blir bortsläpade av polis. Samhällskunskapen spenderades som vanligt inte särskilt produktiv och maten var en minst sagt udda upplevelse. Let's leave it at that.


Språket gick bättre dock, turns out att ja inte riktigt så värdelös som man kan tro, om jag får använda google translate förstås^^ Svenskan var oerhört chill med lite genomgång på gammal grammatik.


Jag nämnde ju igår att jag tänkt skicka in ngt skräp till lilla debutantpriset och bestämt mig för en kapten bulle novell, bara det att i slutet är tre barn höga och föräldrarna blir skitsura och en idiot påstår att barnen nu är högst intelektuella och kan leva livet.... får prata med Ann-Marie om hon tror det är vettigt... x)


Sen har jag mest kollat på Teen Wolf och Suits, serien som pallefjanten btw tipsade mig om, han tyckte det va oerhört viktigt att nämna det, så fine, bra tips Albin, duktig pallefjant ;)


På tåget hem dock med Huskanovic, Malmback och Elma så Sara meddelar hur orättvist det är att man ska behöva vänta 5veckor på en iPhone. Malmback höjer detta och går in på hur det är så med kläder, Elma fyller i att hon hatar när de inte kommer alls, då de är slut på lagret. Jag:


- Ah, och så måste man beställa om and shit, sjukt störande.

- *alla håller med*

- Nu har jag ju dock aldrig testat med kläder men med med böcker!!


Sara tittar medlidande på mig, Elma skrattar till och Malmback ler så som man gör åt en hund som just snubblat i vattenskålen. Socialiserings tips för dagen: nämn inte att du ersatt intresset för kläder med böcker. Got it.


nä nu ska jag sova, natti natti folks!<3


Av Sofia von Boqvist - 4 november 2013 20:21

Oh my... Oh my oh my oh my. Var ska jag ens börja. Jag började på en ny serie idag, dumt. Mycket dumt. Men jag har en känsla av att ingen dör i den här, såklart lär det väl ske annat jobigt. Men seriöst. Denna pojkspoling är med. Då får fan vad som helst hända 'cause he's pretty damn cute! :D


 


Och svar ja, alla springer runt i kostymer. Därav namnet på serien; Suits. Fancy pantsy as hell.


Men till lite mindre behagliga ämnen så vart det ju första dagen efter lovet idag. Behöver jag ens säga att jag försov mig eller är det ett faktum nu mera? Till mitt försvar så uppdaterade jag mobilen och TYDLIGEN tyckte den de va ett jävla bra förslag att gå och ta livet av sig någon gång under natten, efterosm jag sov hos syrran va det Age som kom ner och puttade försiktigt på mig... När jag sedan startade mobilen fick den väl dåligt samvete eller nått och skickade varenda larm den kunde komma på på mig. Det va kul. Kul morgon. Lovis kom ner sedan och sjöng och joddlade som den lilla snorunge hon är, på tal om lovis! Hon fyller ju år på halloween, vill ni se hur det såg ut? ;)




Det där mina damer och herrar är Lovis iförd en pumpadräkt. Som Erik givetvis köpt åt henne. Av mamma fick hon pärlplattor och tillhörande pärlor i större format....




(Ja lägger ner för mycket tid på de här inläggen... Eller hur?)

Som ni ser är inte ens Lovis med och pärlar. För det va bara Erik som tyckte det va kul. Innan ja filmade satt lovis mest å plaskade med pärlorna. Det här däremot, är den djupaste av koncentration när han försöker komma på nästa färg... Han är 25. Och folk frågar varför jag är som jag är. If you met my family you would understand.


Själv har jag köpt en stor fet studsboll att ha ihjäl kattstackarn eller typ tvn eller så med och en bok. :3 Hon ska få en bok varje år har jag bestämt! Och den här... Den här är så bra så jag vet inte ens... Jag har inte läst den än för det ska vi göra ihop men seriöst... Kolla på den! xD



Hon ska invigas i den äkta andan av Boqvist familjen, vi är cyniska jävlar som hatar mänskligheten och älskar att gnälla! ;D helt jävla kär är jag xD


om vi då återgår till min skoldag som jag verkar komma undan från lite för ofta... så missade jag ju halva engelskan, vilket min klass hjärtligen pekar ut för mig vid upprepade tillfällen... aaah, skönt å va tillbaks, inte sant? ;) i varje fall så hade vi gympa sen... och på gympan hade vi.... gympa. Jag vet att det kanske låter rimligt men tro mig, det är HEMSKT. Basically är det Antonios utlopp för sin sadistiska sida och längtan efter en hund han antagligen aldrig fick. Vi ska rulla runt på marken, vi ska hoppa som handikappade sälar eller i detta fallet då förskräckta pudlar. Vi ska lyssna på hans eviga skämt som ingen över huvud taget reagerar på. Genom hela låten Mr. Cool, som för visso är en bra låt, eller ah, va. För genom hela skiten försökte han dra samma skämt om och om igen, att låten skulle handla om honom. Det lyckades inte precis. Sen finns det tydligen sadistiska förrädare i klassen också <.< som uppmuntrar honom och spelar luftgitarr så vi andra måste hänga på, jag nämner inga namn, mens-albin.

Sen att han vill få oss att göra helt orimliga saker som ... som ja gympa! asså nä, jag är inget fan utav den här skiten och jag vet inte men tydligen syns det på mig. 


På matten fick vi tillbaka våra prov, jag klarade mig, nätt och jämt xD E- fick jag, vilket va bra med tanke på hur lite jag gjort och hur få som faktiskt klarade det men för att vara mig sög det ... getballe. Seriöst jag får göra något åt min matte för jag tänker INTE gå ut på ett E-. det händer bara inte.


Jag har börjat lyssna på Henrik Fexeus alla verk på hörbok nu och just blivit klar med "Alla får ligga", när ja e klar med det här projektet ska jag bli en manipulativ bitch på riktigt. Det blir kul! >:D


Väl hemma hade jag massa planer på att jobba på en novell att ställa upp i lilla debutantpriset med och jag skulle städa mitt rum och akvariet och jag skulle läsa och jag skulle... sova. det va allt jag gjorde. Tumblr och sen sov jag tills det blev mat och nu tänker jag se ett till avsnitt av suits AND NOTHING CAN STOP ME!!! Ska fan se om Big Bang Theory snart, innan ja ser de nya avsnitten för daaamn, va jag saknar det x3


Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards