Alla inlägg den 9 mars 2013

Av Sofia von Boqvist - 9 mars 2013 23:32

Tro inte att du kommer lindrigt undan bara för att det är helg! Bloggar gör jag ändå serru ;) och klockan är inte tolv än så försök inte ens med det där!


Imorse vaknade jag 20 över fem -.-' med halsbränna och annat sånt där mysigt, fortsätter att proppa i mig enchinagard eller va fan det heter i den ständiga kampen mot förkylning! 


ah men sen tog jav väl tåget in till skövde med etta, fick hälsa på hennes mormor, trevligt trevligt x) eftersom Olof jobbade i butiken idag tänkte jag ju hälsa på johannes en sväng, så vid tolv knatade jag hem till honom^^vi spelade lol (med hans flickvän också :) ) och tjötade en del tills han blev alldeles ifrån sig av hunger så vi tog en pizza...käkade pizza till frukost hemma också så känner mig jävligt nyttig xD men pizza är gott :3 vi satt väl på den där pizzerian i typ två timmar och tjötade om allt och ingenting, han jävlades väl med mig som vanligt x)


sen drog jag iväg till olof, han var fortfarande kvar på jobbet så gick dit istället och va med han och hans polare som jobbade på att måla om ngt fikarum i affären. sköna typer så det va skojsigt! x3


eftermiddagen hos brorsan spenderades med lite mer spel, inte lol dock, utan någon gammal skit han spelat alldeles för mkt för att det ska vara nyttigt >.> sen drog vi väl ut en sväng, strosade omkring lite, jag älskar verkligen att gå ut på kvällen... får värsta adrenalinkicken, det är såå mysigt och najs och aaah.. Temperature är sådär halvkylig, förhoppningsvis stjärnklart, människor är ute, de är glada och man får se så mkt, musik överallt, ah, me like! sånt får mig att vilja bo i en stad sen, helt klart! sen har vi kollat på arga snickarn och fuskbyggarna resterande delen av dan och då blir man ju inte precis frestad att köpa/skaffa hus.....


Att olof bor ovanför en pub är inte fullt så mysigt som att va i den, ska man sova är fylleskriken inte riktigt lika ... hrm.. charmerande.


glömde historia-boken i skolan också, inte ett av de mest briljanta drag jag lyckats med men ah. det va skoj.


det va garanterat en massa mer saker jag ville berätta men han ligger där borta i sängen och stressar och gnäller på att jag skriver för långt, tydligen så lyser datorn störande eller nått.... jag som lätt skulle kunnat spela ett game lol nu eller nått :/ men klockan är trots allt kvart i två (ja, inlägget har tagit cp-lång tid för har gjort massa annat under tiden) så jag är säkert trött, egentligen... längtar tills imorrn! förhoppningsvis får man träffa den berömda Sara, olofs tjej, och så drar vi ut på kvällen ^^ det är alltid roligt att va hos bror min, det händer alltid ngt nytt, ngt kul! om man inte räknar med det faktumet att jag fick diska all hans disk (man kunde inte skåda diskbänken liksom) och laga min egen kvällsmat.... men! den blev ätlig och har inte krossat ngn tallrik! *stolt* men vet du vad jag lyckades med igår när jag skulle tvätta eller!? har ju letat efter min slime-gröna hörlurar hur länge som helst, mina favoriter! imorse hittade jag dom i tvättmaskinen. -.- blev så ledsen att jag tänkte skrika en stund, okej nä men jag blev sur. tänkte iaf testa dem först och se, en kanske mirakulöst funkade eller nått. jag vill nu att du ska ha i åtanke att det här är ett par billiga skit-hörlurar från ekóhallen jag råkar tycka ohälsosamt mkt om för basen är suverän och de är fasligt snygga. för ja, tro det eller ej men de fungerade exemplariskt. dessutom va ... linan? sladden? sak samma, du fattar, den va mkt rörligare och inte alls lika störigt stel som på mina lila! och den va mkt snyggare nu när all smuts tvättats bort! så ska nog tvätta de andra i tvättmaskinen också... ;)


nä, nu får det vara nog med dumheter! saknar er redan, alla människor där ute, go natt!<3

Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards