Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Sofia von Boqvist - 14 mars 2013 20:08

Okej klassen, angående det här provet i religion imorgon. Vet ni vad jag ska göra, era hysteriska jävlar? Jag ska luta mig tillbaka, dricka min hallonfestis, se vad som står I BOKEN och det Martha la upp på fb samt. läsa igenom mina icke-existerande anteckningar noga samtidigt som jag kollar film. Chilla. Desto större ni gör det desto svårare blir det. Och lyssna på Magnus Uggla, ska jag göra också.


Satt på tåget hem förut och kom å tänka på att jag saknade min pappa, så jag smsade honom helt enkelt och sa att jag älskar honom och saknar honom väldigt mkt. En timme senare ringer han och frågar om vi ska ta en pizza. fick en liten slant också, hans sätt att säga "jag älskar dig också" ... x) Pappsen då<3

Men allvarligt skojat, va är det nu, tredje, fjärde? Gången som jag käkar pizza inom loppet av en vecka! O.o karma för att jag levde på frukt, alldeles säkert.


Jag har kommit på att min katt är smartare än mig, mamma OCH Lars. Fast först trodde jag bara det va mig. Skulle släppa ut henne imorse då hon sovit med mig i sängen inatt (gullunge), men eftersom jag skulle bädda sängen tänkte jag göra det först och ta med henne ut när jag gick till tåget. Detta har aldrig varit ngt problem för mig innan, men sen har jag heller aldrig släppte ner henne på golvet att gå själv innan. Har alltid burit henne från sängen till dörren. Det resulterade i att hon försvann. Spårlöst borta i samma sekund som hon satte tassarna på golvet.... tänk om hon kan transferera sig? hur ballt hade inte det varit på en skala?? :O Min katt kanske är magisk!! Japp. Så måste det vara. Hon är inte alls smartare än mig, hon kan bara poffa sig själv ut och in ur låsta rum eller så. För när jag redan stressar omkring för att hinna till tåget och så försvinner det skrället också, då har man liiiite hysteriskt anfall. Sa en hel del hemska saker så antar at vårat förhållande har en paus nu, hon sover nere i soffan med mamma...

Fick den här skickad till mig av Johannes förut:



förstår inte alls vad han menar med det.....


Idag har jag blivit hipsterförklarad. Kan visa hur det gick till när jag berättade det för syrran istället, gick ju till trädgårn efter skolan:


- Jag har blivit kallad hipster idag.

- Hipsters? Trosor? Är du en trosa?

- *tar en stund att koppla* ... nej, det är en folkgrupp, dagens fjortissar alltså..

- Jaha, ett par trosor.


säger hon och tittar förundrat på mig mellan tuggorna på sin ostsörgås... kvinnan är snart trettio så jag släpper det.


- -.-' ah, de har iaf ingen aning om vad det är så det är rätt lungt ^^

- *fortsätter titta storögt på mig och jag ser hur hon tänker säga trosor igen så jag avbryter*

- En hipster är någon som springer runt i kort-kort-minikjol men massa pastellfärger, pinnsmala som dricker kaffe hela tiden från starbucks och tar kort på sin mat.

- *efter en stunds förundrad tystnad till* .. Om jag ser dig i kort-kort-kjol och pastellfärger sparkar jag ner dig för trappan.

. ...

- ...

- ...ehm, tack? xD


sen skulle hon iväg och dansa sumba vilket jag tack och lov slipper efter en del protester från min sida sen första gången. Kan ni se mig stå och skaka på röven och hoppa hopsa-steg och vifta "sexigt" på armarna eller va fan de gör, krigsdans kanske, typ som en svart änka som käkar upp sin partner efter parningen, så tror jag sumba-dansare gör. först värsta sensuellt och sen BAM en knytnäve genom skallen. myspys liksom, om man nu tänder på sånt. IAF hon skulle dit, och som vanligt är hon inne på fb, hon hade bråttom så jag meddelar vänligt:


- Jag kan logga ut dig, åk nu! :)


... när någon erbjuder sig att logga ut dig från fb, kära syster, då kan du slå vad om att de kommer facerapea dig. men jag va snäll, hon kunde lika gärna skrivit det själv faktiskt^^


"- åker till sumban i mina korvskinn/strumpbyxor nu, känner verkligen att det va min stil! ska nog ta det till jobbet imorgon också :)"

 

jag menar, jag kunde ju lagt till att hon va en bajskorv också, kom igen.

 

Vad mer har hänt idag mån tro? Vi hade läxförhör på engelskan och jobbade med någon ny text där vi fick lyssna på en obegriplig tant som pratade om sin pappa, typ. Chill lärare det där, hur många gjorde faktiskt glosförhöret liksom? jag kunde faktiskt alla x3 haha, laddade ju ner glosboken till telefonen så pluggade hela vägen till skolan i brist på annat, alldeles för länge sen jag faktiskt kunde en läxa x)

 

matten var liiite mer obegriplig än vanligt, ändå försökte jag faktiskt fatta den här gången. så störande för i börjande var det äckligt enkelt men sen började de blanda in en karta och typ fem extra bokstäver och ungefär där tappade dom mig... kommer få gå på extrahjälpen den här gången om inte någon förklarar för mig snart... 

 

någon mer än jag som tyckte maten va fullständigt oätlig idag? det är sånna köttbitar, som bara smular sig, på ett obehagligt vis, som man börjar ifrågasätta vad de egentligen innehåller... vem vet, det kanske är råtta denna gången liksom?

 

sen fick klassen ryck och helt plötsligt var ALLA vääääldigt intresserade av eget företagande. -.-' det va någon mässa fört samtidigt som vi hade svenska så alla utom jag, de andra Sofiorna och Mohammed åkte iväg på det. så tyst har det fan aldrig varit i klassrummet... nånsin... fast jag satt mest och hade tysta live-framträdande till The botten is nådd och så :3 den mannen kan göra musik, daeeemn!

men sen var det dags för historia och lugnet vandrade ut samma väg som klassen kom... men ska jag vara ärlig är jag ändå rätt lugn med det. Vi är så skön klass på det viset att vi inte har särskilt skarpa grupperingar, alla är sjyssta mot varandra och vi har roligt ihop. Tar heller det alla gånger än tysta arbetsmyror, vi vill ju iaf umgås :) sen att inget blir gjort är ju en annan femma x)

satt dock bredvid faatima och är du nöjd nu din mupp, när jag nämner dig i min blogg?? För seriöst hela lektionen satt hon och fnissade åt sig själv, åt ett tuggummi hon spottat ner i sin flaska vatten, åt Anids mobil, ja vette fan allt vad hon såg, vandrande kanelbullar kanske?  så medans hon satt intill mig typ såhär:



så satt jag intill:



basically.


men nu ska jag läsa igenom lite texter och soooova! see ya soon bitches<3

Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards