Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Sofia von Boqvist - 13 mars 2013 21:26

Tja! okej så ikväll e ingen kul kväll inte... tur vi har sovmorgon imorgon x3 eller ah, inte för att jag stressat precis, kollat ett avsnitt supernatural, spenderat kvalitetstid med Mushu (katten), käkat ooooch flippat ur på Etta xD alla vet vi ju att när en kille puffar någon är det ju bara ett annat sätt att säga att de vill ha sex med en? om inte personen ifråga har tjej (och inte är en horig son of a bitch), ja, men det håller tydligen inte etta med om.... fnys!


idag uppdaterade jag listan för våra läxor och cheeeeze man! vi hade visst en del ^^; men det är lugnt, jag får börja kolla lite på religionen idag (kanske, alltså förmodligen med största sannolikhet inte) och plugga glosor ikväll.. men det är lugnt, det går fort :)


va fan gjorde klassen idag...? har för mig det va ngt cp... VET DU VAD?! fick tillbaka mitt tyska-prov idag, det jag gjorde förra veckan och erm, *host host*, jag failade. till mitt försvar så sög hela klassen liksom gemensamt, ihop, som en familj... okej jag ska sluta nu för det låter bara så fel. förlåt. iaf! jo, våran tyska-klass är smått efterbliven xD mitt andra icke godkända prov ever, känns sådär men va fan, not like I didn't see it comning ;) Inge sorgetårar idag inte!! Fan det grät jag tillräckligt i helgen. En snubbe på supernatural dog och jag kunde seriöst lika gärna begravt min egen far. jag är ingen känslokall typ iaf! :') *går och skäms i ett hörn*....


På naturen imorse föreslog jag att vi skulle få kolla på en klump hjärna, vilket inte va så långt ifrån, hon tjötade i ungefär tre år om hjärnan och tappade bitar från en plast-prototyp av en hjärna med jämna mellanrum, för att vara underhållande kanske?


på matten... fan sov jag på den lektionen idag med..? fan..fan..fan...Nej! Men vi gjorde ju... ehum... vi... vi räknade säkert på grafer or some shit, till s. 331 ska vi klara, right?! mitt sifferminne är det då inge fel på.


juste! Det var på samhällen som klassen kaosade totalt, igelkotten pratade resultat och grejer med elever utanför så vi fick fria tyglar till gruppuppgiften som inte e någon gruppuppgift längre men aja x) nu ska vi bara kunna vår egen fråga och jag har inte löst min än, WOHOO! :D


älskar snälla lärare. seriöst. snart är det utvecklat till en fetisch. nej, förresten stryck det. ni kommer använda det emot mig i all evighet era sjuka jävlar, eller åtminstone en vecka. >.>'

nä men seriöst, får nästan alltid gå tidigare från engelskan så man hinner med kvart över fyra tåget :3 ÄVEN trots att Sandra försökte krama ihjäl mig/få mig att missa det genom att VÄGRA släppa taget! SNORUNGE!


och nu lyssnar jag på jedward.... va är det här..... det är en sån där duo/band/artist som man verkligen INTE borde tycka om men på ngt sjukt jävla vänster trivs man liksom med att höra det... det här med officiell blogg hjälper inte er med ngt skolarbete, who am I kidding? bara ännu ett sätt att läsa om alla sjuka saker jag har för mig/tänker om dagarna. underbart.


juste! jobbade ju i affärn innan och här är en liten filmsnutt av det, bara för att.



jag ska börja göra så att alla som frågar mig nånting ska jag bara skicka:


- Här: google.se! :D


suverän ide ju! lite cred till min sofia, även om hon troligtvis inte vill veta av det x) nä men seriöst, ser jag ut som ett vandrande lexikon? jag bara FEJKAR att jag är smart hela tiden, det kallas hard core fjäskning! ni skulle behöva läsa lite av Henrik Fexeus verk... stor man det där... sluta misstolka sofia for christs sake.... Han är ... nä nu kan jag inte fortsätta, glöm det, läs hans böcker bara.


kan ju inte ens öppna en dörr ordentligt, va e det, 15 iQ? 8?


på tal om att vara dum... tänkte jag skulle förklara det här lite eftersom alladeles för många ögonbryn höjts.. x)

idag på engelskan skulle vi diskutera om man känt sig nedtryckt någon gång så jag berättade att jag blev mobbad iii... lågstadiet? mellanstadiet? typ fyran femman där. och Faatima blev jättechockad, för tydligen är jag en sån badass mother fucker att det är omöjligt ;D haha, nä, men grejen va den att jag va för dum för att inse att jag blev mobbad på den tiden, only the stupid ones are truly happy ;) jag fattade helt enkelt inte att det fanns folk som såg mig och dömde mig utifrån de kläder jag bar eller vad jag ansåg vara roligt, för så gjorde jag aldrig mot någon annan. i min värld fanns det människor som tyckte om barbie och det fanns människor som tyckte om djur. alla som tyckte om djur blev automatiskt min bästa vän xD sen växte jag upp och fattade att världen är en ond plats vilket skapade denna cyniska kärring ;) så när jag säger att jag blivit mobbad, se inte så förbaskat skärrad ut! xD så farligt var det inte, finns de som har det sååå mkt värre. min personliga mobbing va t.o.m värre ;)


shit va trött jag blev... trött jämt nu för tiden... inte okej det här... och på måndag förvinner min sovmorgon, då ska jag ÄNTLIGEN få gå till frisören x3 eller ah, till Caroline, even better :3


jag bara svamlar och pratar med mig själv nu så ska sluta innan det blir mer än bara pinsamt...




Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards