Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Sofia von Boqvist - 12 maj 2013 22:23

- Ska du åka till stan??

- Ja.

- Vad ska du göra där?! >.> Gå till den där fylle-parken?? (hon menar stadsparken hon uttryckligen sagt att hon önskade att jag besökte oftare)

- Japp, och supa mig full som satan. Testa lite droger när jag ändå är där! Önska mig lycka till!

- *bister min*

- Hej då!


det blev så fasligt tråkigt att bara sitta hemma och dryga så jag var tvungen att åka in till stan... Knatade/haltade väl omkring där med världens största väska en stund innan jag satte mig på ett fik och pluggade lite på samhällen och sen hem igen. (värt, jag vet) när tåget stannade i ljung hämtade age upp mig på stationen (därav den giganorma väskan), de skulle på bio ikväll så jag fick vackert erbjuda mig att passa lovis. Det va rätt chill dock, hon åt upp min mat och svarade nej på allt som inte hade med godis å göra för att sedan somna som en sten samma sekund som jag lade ner henne i sängen. 

resterande del av kvällen har jag pluggat ännu mer på samhällen (fyra sidor senare är äntligen mitt Genovia färdigbyggt) och varit med i kaoset som varit i våran klasslogg... ingen har koll på någonting och ingen har gjort något land xD seriöst, kolla på det här:


 


så har vi hållt på hela kvällen nu.. x)


men eftersom jag är en booring mother fucker har jag inte mycket mer att berätta om den här dagen så nu ska jag gå och lägga mig! imorgon ska jag med på ultraljud för syrran så där rök min sovmorgon! tjoo hoo! 


Godnatt!<3


Juste! Ps. idag fick jag en heeelt ny variant:   suck....

Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards