Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Sofia von Boqvist - 14 maj 2013 19:58

Låt oss alla se vad som händer när Sofia för EN GÅNGS SKULL har sovmorgon, när hon inte börjar förens kvart i ett!! :D


Först och främst gick det inga tåg så var tvungen att ta det som går halv 11 (detta resulterar i at jag är inne strax efter 11 och måste alltså sitta i skolan i 1.5 timmar) men sen klockan 7 på morgonen riskerar morsan livet och stiger försiktigt in i mitt rum:


- Du måste plocka upp den här högen....

- Mm.

- Det ska komma byggarbetare Sofia, dom måste komma fr..

- Jag sover!! Försvinn! Stäng dörren!

- *backar trumpet ut igen*


vet inte hur många minuter det tog men kanske 10? jag hade hunnit somna om iaf då hon åter igen kommer in och ser ytterst skuldmedveten ut..


- Sofia du får gå och lägga dig i min säng! Bara plocka upp det här så kan du fortsätta sova sen!

- Jag har sovmorgon, vilken del är svår att förstå?!!

- Men kan DU ta ner gardinerna då??

- Va?! Nej! 

- *klättrar upp i min säng och börjar pilla med gardinerna meDANS JAG LIGGER DÄR*

- MEN VAD ÄR DET FÖR FEL!? DEN ENDA SOVMORGONEN PÅ ASLÄNGE OCH SÅ GÖR NI SÅHÄR??

- Men gå och lägg dig i min säng då!


jag skriker ner i kuddden och ligger sedan kvar två minuter bara för att känna mig besegrad. jag vet ju att de måste komma in. inte för att det är någon som säger till mig i tid inte. jag plockar upp det som ligger på golvet och lägger mig i deras säng, och ser till att böka omkring riktigt ordentligt som hämnd. men det slutar inte där, oh nej. Vid 8 så är de ÄNDÅ och slammrar i väggen precis utanför fönstret (nu i mammas rum) vi (jag och snickaren) utbyter några lagom awkward blickar men efter att jag försökt pulvrisera honom mordiskt kom han fram till att det nog inte var så smart att titta in genom det fönstret utan undvek det sedan omsorgsfullt. inte för att det va så lätt, jag menar:


 


den bilden är tagen när jag ligger ner, håller inte ens fram mobilen. 

när jag vaknar igen nästa gång är det 8min kvar innan jag ska gå upp och min mobil har fullkomligt exploderat i sms och innan jag ens hinner öppna dom så RINGER PONTUS mig och undrar varför jag inte svarar sebbe osv osv.... då har de två (pontus och hilda) snattat åt sig sebbes mobil och tyckte jag var ett lämpligt offer. oh well, nu vart jag någorlunda vaken iaf. men min hat mot mänkligheten och särskilt den del som råkar vara hantverkare förstärktes så grovt när jag ska gå in i mitt rum för att ta på mig:



jag tror inte du förstår. MITT RUM ÄR OBRUKBART!! jag har ingenstans att vara! Jag måste sitta i KÖKET!! Fattar du hur hög risken för att behöva socialisera sig är där?! ENORM! och för att inte tala om alla små praktiska husalf ärenden och göra de kan få för sig att jag ska utföra. Nej tack. Så nu är jag hos syrran. Har visserligen fått kaninpiss på mig och fått klyva ved i vad som kändes som evigheter OCH bråkat med Age men det är lugnt, still a better option. och allt är bra nu ju :3 vi ska kolla på The Host! :D (nu klagar till och med syrran på att det låter när jag skriver... trycker jag ovanligt hårt eller vad är grejen??) för oss nördar och Stephanie Meyer-fans är det typ en sensation x33


vad jag faktiskt gjort idag eftersom jag började så sent är nationellt prov, muntligt, i *DAM DAM DAAA* matte. då hela min morgon redan blivit förstörd, det regnade också till på köpet, och jag inte begrep någonting när jag försökte öva (sannolikhetsläran), och jag fick vänta i evigheter så är läraren DESSUTOM SEN. vid det laget var jag lagom surmulen. läraren:


- Hej! *börjar säga något*

- Du är sen.

- Ja förlåt, tvåorna har NP nu och det tog lite lång tid. Kan ni vänta här bara någon minut?

- Nej. >.>

- *stannar upp en halv sekund för det svaret had ehon inte tänkt sig* ...Nehe, jag kommer strax då ska bara hämta lite papper!


och sen fick vi sitta och diskutera sten sax påse. wiihoo... aja, efter det gick jag på stan och fixade Hildas födelsedagspresent då vi ska fira henne på lördag, det kommer bli den mest awesome presenten ever. jag är ju bara för bäst.


just nu sitter syrra och ska försöka bestämma badrum... vilket tydligen inte är så lätt för hon sitte roch är lite småsarkastisk sådär för sig själv och häver ur sig kommentarer som:


- En planka med fem små PINNSNOPPAR i kostar femhundra spänn!!

Jag ska ha en grå dessutom... vit... krita... en sån skulle ju du ha, skulle passa fint... *skrattar lite åt sitt eget skämt*

Noll hål i väggen!! Kan man köpa också... Sån vill jag ha.... Noll hål i väggen-Kopp...

Kanske skulle ha en bastu när man ändå håller på.... 


rättså underhållande faktiskt x)


har inte publicerat på fb på länge men jag gör bara det när jag är nöjd med inlägget och änner att det ligger i någons intresse över huvud taget att läsa det... x) so be patient! 


nu ska vi se film, så excited! x3 byee!!


Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards