Alla inlägg under mars 2013

Av Sofia von Boqvist - 14 mars 2013 20:08

Okej klassen, angående det här provet i religion imorgon. Vet ni vad jag ska göra, era hysteriska jävlar? Jag ska luta mig tillbaka, dricka min hallonfestis, se vad som står I BOKEN och det Martha la upp på fb samt. läsa igenom mina icke-existerande anteckningar noga samtidigt som jag kollar film. Chilla. Desto större ni gör det desto svårare blir det. Och lyssna på Magnus Uggla, ska jag göra också.


Satt på tåget hem förut och kom å tänka på att jag saknade min pappa, så jag smsade honom helt enkelt och sa att jag älskar honom och saknar honom väldigt mkt. En timme senare ringer han och frågar om vi ska ta en pizza. fick en liten slant också, hans sätt att säga "jag älskar dig också" ... x) Pappsen då<3

Men allvarligt skojat, va är det nu, tredje, fjärde? Gången som jag käkar pizza inom loppet av en vecka! O.o karma för att jag levde på frukt, alldeles säkert.


Jag har kommit på att min katt är smartare än mig, mamma OCH Lars. Fast först trodde jag bara det va mig. Skulle släppa ut henne imorse då hon sovit med mig i sängen inatt (gullunge), men eftersom jag skulle bädda sängen tänkte jag göra det först och ta med henne ut när jag gick till tåget. Detta har aldrig varit ngt problem för mig innan, men sen har jag heller aldrig släppte ner henne på golvet att gå själv innan. Har alltid burit henne från sängen till dörren. Det resulterade i att hon försvann. Spårlöst borta i samma sekund som hon satte tassarna på golvet.... tänk om hon kan transferera sig? hur ballt hade inte det varit på en skala?? :O Min katt kanske är magisk!! Japp. Så måste det vara. Hon är inte alls smartare än mig, hon kan bara poffa sig själv ut och in ur låsta rum eller så. För när jag redan stressar omkring för att hinna till tåget och så försvinner det skrället också, då har man liiiite hysteriskt anfall. Sa en hel del hemska saker så antar at vårat förhållande har en paus nu, hon sover nere i soffan med mamma...

Fick den här skickad till mig av Johannes förut:



förstår inte alls vad han menar med det.....


Idag har jag blivit hipsterförklarad. Kan visa hur det gick till när jag berättade det för syrran istället, gick ju till trädgårn efter skolan:


- Jag har blivit kallad hipster idag.

- Hipsters? Trosor? Är du en trosa?

- *tar en stund att koppla* ... nej, det är en folkgrupp, dagens fjortissar alltså..

- Jaha, ett par trosor.


säger hon och tittar förundrat på mig mellan tuggorna på sin ostsörgås... kvinnan är snart trettio så jag släpper det.


- -.-' ah, de har iaf ingen aning om vad det är så det är rätt lungt ^^

- *fortsätter titta storögt på mig och jag ser hur hon tänker säga trosor igen så jag avbryter*

- En hipster är någon som springer runt i kort-kort-minikjol men massa pastellfärger, pinnsmala som dricker kaffe hela tiden från starbucks och tar kort på sin mat.

- *efter en stunds förundrad tystnad till* .. Om jag ser dig i kort-kort-kjol och pastellfärger sparkar jag ner dig för trappan.

. ...

- ...

- ...ehm, tack? xD


sen skulle hon iväg och dansa sumba vilket jag tack och lov slipper efter en del protester från min sida sen första gången. Kan ni se mig stå och skaka på röven och hoppa hopsa-steg och vifta "sexigt" på armarna eller va fan de gör, krigsdans kanske, typ som en svart änka som käkar upp sin partner efter parningen, så tror jag sumba-dansare gör. först värsta sensuellt och sen BAM en knytnäve genom skallen. myspys liksom, om man nu tänder på sånt. IAF hon skulle dit, och som vanligt är hon inne på fb, hon hade bråttom så jag meddelar vänligt:


- Jag kan logga ut dig, åk nu! :)


... när någon erbjuder sig att logga ut dig från fb, kära syster, då kan du slå vad om att de kommer facerapea dig. men jag va snäll, hon kunde lika gärna skrivit det själv faktiskt^^


"- åker till sumban i mina korvskinn/strumpbyxor nu, känner verkligen att det va min stil! ska nog ta det till jobbet imorgon också :)"

 

jag menar, jag kunde ju lagt till att hon va en bajskorv också, kom igen.

 

Vad mer har hänt idag mån tro? Vi hade läxförhör på engelskan och jobbade med någon ny text där vi fick lyssna på en obegriplig tant som pratade om sin pappa, typ. Chill lärare det där, hur många gjorde faktiskt glosförhöret liksom? jag kunde faktiskt alla x3 haha, laddade ju ner glosboken till telefonen så pluggade hela vägen till skolan i brist på annat, alldeles för länge sen jag faktiskt kunde en läxa x)

 

matten var liiite mer obegriplig än vanligt, ändå försökte jag faktiskt fatta den här gången. så störande för i börjande var det äckligt enkelt men sen började de blanda in en karta och typ fem extra bokstäver och ungefär där tappade dom mig... kommer få gå på extrahjälpen den här gången om inte någon förklarar för mig snart... 

 

någon mer än jag som tyckte maten va fullständigt oätlig idag? det är sånna köttbitar, som bara smular sig, på ett obehagligt vis, som man börjar ifrågasätta vad de egentligen innehåller... vem vet, det kanske är råtta denna gången liksom?

 

sen fick klassen ryck och helt plötsligt var ALLA vääääldigt intresserade av eget företagande. -.-' det va någon mässa fört samtidigt som vi hade svenska så alla utom jag, de andra Sofiorna och Mohammed åkte iväg på det. så tyst har det fan aldrig varit i klassrummet... nånsin... fast jag satt mest och hade tysta live-framträdande till The botten is nådd och så :3 den mannen kan göra musik, daeeemn!

men sen var det dags för historia och lugnet vandrade ut samma väg som klassen kom... men ska jag vara ärlig är jag ändå rätt lugn med det. Vi är så skön klass på det viset att vi inte har särskilt skarpa grupperingar, alla är sjyssta mot varandra och vi har roligt ihop. Tar heller det alla gånger än tysta arbetsmyror, vi vill ju iaf umgås :) sen att inget blir gjort är ju en annan femma x)

satt dock bredvid faatima och är du nöjd nu din mupp, när jag nämner dig i min blogg?? För seriöst hela lektionen satt hon och fnissade åt sig själv, åt ett tuggummi hon spottat ner i sin flaska vatten, åt Anids mobil, ja vette fan allt vad hon såg, vandrande kanelbullar kanske?  så medans hon satt intill mig typ såhär:



så satt jag intill:



basically.


men nu ska jag läsa igenom lite texter och soooova! see ya soon bitches<3

Av Sofia von Boqvist - 13 mars 2013 21:26

Tja! okej så ikväll e ingen kul kväll inte... tur vi har sovmorgon imorgon x3 eller ah, inte för att jag stressat precis, kollat ett avsnitt supernatural, spenderat kvalitetstid med Mushu (katten), käkat ooooch flippat ur på Etta xD alla vet vi ju att när en kille puffar någon är det ju bara ett annat sätt att säga att de vill ha sex med en? om inte personen ifråga har tjej (och inte är en horig son of a bitch), ja, men det håller tydligen inte etta med om.... fnys!


idag uppdaterade jag listan för våra läxor och cheeeeze man! vi hade visst en del ^^; men det är lugnt, jag får börja kolla lite på religionen idag (kanske, alltså förmodligen med största sannolikhet inte) och plugga glosor ikväll.. men det är lugnt, det går fort :)


va fan gjorde klassen idag...? har för mig det va ngt cp... VET DU VAD?! fick tillbaka mitt tyska-prov idag, det jag gjorde förra veckan och erm, *host host*, jag failade. till mitt försvar så sög hela klassen liksom gemensamt, ihop, som en familj... okej jag ska sluta nu för det låter bara så fel. förlåt. iaf! jo, våran tyska-klass är smått efterbliven xD mitt andra icke godkända prov ever, känns sådär men va fan, not like I didn't see it comning ;) Inge sorgetårar idag inte!! Fan det grät jag tillräckligt i helgen. En snubbe på supernatural dog och jag kunde seriöst lika gärna begravt min egen far. jag är ingen känslokall typ iaf! :') *går och skäms i ett hörn*....


På naturen imorse föreslog jag att vi skulle få kolla på en klump hjärna, vilket inte va så långt ifrån, hon tjötade i ungefär tre år om hjärnan och tappade bitar från en plast-prototyp av en hjärna med jämna mellanrum, för att vara underhållande kanske?


på matten... fan sov jag på den lektionen idag med..? fan..fan..fan...Nej! Men vi gjorde ju... ehum... vi... vi räknade säkert på grafer or some shit, till s. 331 ska vi klara, right?! mitt sifferminne är det då inge fel på.


juste! Det var på samhällen som klassen kaosade totalt, igelkotten pratade resultat och grejer med elever utanför så vi fick fria tyglar till gruppuppgiften som inte e någon gruppuppgift längre men aja x) nu ska vi bara kunna vår egen fråga och jag har inte löst min än, WOHOO! :D


älskar snälla lärare. seriöst. snart är det utvecklat till en fetisch. nej, förresten stryck det. ni kommer använda det emot mig i all evighet era sjuka jävlar, eller åtminstone en vecka. >.>'

nä men seriöst, får nästan alltid gå tidigare från engelskan så man hinner med kvart över fyra tåget :3 ÄVEN trots att Sandra försökte krama ihjäl mig/få mig att missa det genom att VÄGRA släppa taget! SNORUNGE!


och nu lyssnar jag på jedward.... va är det här..... det är en sån där duo/band/artist som man verkligen INTE borde tycka om men på ngt sjukt jävla vänster trivs man liksom med att höra det... det här med officiell blogg hjälper inte er med ngt skolarbete, who am I kidding? bara ännu ett sätt att läsa om alla sjuka saker jag har för mig/tänker om dagarna. underbart.


juste! jobbade ju i affärn innan och här är en liten filmsnutt av det, bara för att.



jag ska börja göra så att alla som frågar mig nånting ska jag bara skicka:


- Här: google.se! :D


suverän ide ju! lite cred till min sofia, även om hon troligtvis inte vill veta av det x) nä men seriöst, ser jag ut som ett vandrande lexikon? jag bara FEJKAR att jag är smart hela tiden, det kallas hard core fjäskning! ni skulle behöva läsa lite av Henrik Fexeus verk... stor man det där... sluta misstolka sofia for christs sake.... Han är ... nä nu kan jag inte fortsätta, glöm det, läs hans böcker bara.


kan ju inte ens öppna en dörr ordentligt, va e det, 15 iQ? 8?


på tal om att vara dum... tänkte jag skulle förklara det här lite eftersom alladeles för många ögonbryn höjts.. x)

idag på engelskan skulle vi diskutera om man känt sig nedtryckt någon gång så jag berättade att jag blev mobbad iii... lågstadiet? mellanstadiet? typ fyran femman där. och Faatima blev jättechockad, för tydligen är jag en sån badass mother fucker att det är omöjligt ;D haha, nä, men grejen va den att jag va för dum för att inse att jag blev mobbad på den tiden, only the stupid ones are truly happy ;) jag fattade helt enkelt inte att det fanns folk som såg mig och dömde mig utifrån de kläder jag bar eller vad jag ansåg vara roligt, för så gjorde jag aldrig mot någon annan. i min värld fanns det människor som tyckte om barbie och det fanns människor som tyckte om djur. alla som tyckte om djur blev automatiskt min bästa vän xD sen växte jag upp och fattade att världen är en ond plats vilket skapade denna cyniska kärring ;) så när jag säger att jag blivit mobbad, se inte så förbaskat skärrad ut! xD så farligt var det inte, finns de som har det sååå mkt värre. min personliga mobbing va t.o.m värre ;)


shit va trött jag blev... trött jämt nu för tiden... inte okej det här... och på måndag förvinner min sovmorgon, då ska jag ÄNTLIGEN få gå till frisören x3 eller ah, till Caroline, even better :3


jag bara svamlar och pratar med mig själv nu så ska sluta innan det blir mer än bara pinsamt...




Av Sofia von Boqvist - 12 mars 2013 12:41

okej så jag har så tråkigt idag att jag bestämmer mig för att blogga under tiden som jag ... inte gör något... nä men seriöst, ska ju skriva historian innan tre, antar att det är därför jag är så uttråkad, slut på andra saker att göra liksom ^^;


läste i min gamla blogg förut och fick verkligen rysningar.... shit vilken fjortiss jag va... *skäms i ett hörn* ... *ber till gudarna att så inte är fallet nu* ...


sen fick jag veta att tydligen så hade morsan sagt till Linnea att hon hoppades jag skulle tycka det va kul att gå ut med Olof så jag skulle vilja göra det oftare! ... ehm, va? vaaad sa du nu?! Min syster reagerade ungefär lika dant, vi snackar nu om morsan som inte låter mig gå ut när det blivit mörkt, på promenad, I LJUNG!!! Men tydligen så behöver jag träffa folk, hon tycker alltså att jag är osocial, hrm. Och behöver en pojkvän. Det va ju trevligt. Att min mamma tycker jag behöver kille. då har det väl gått lite långt...? suck.. När syrran berättade detta så sa jag ju det att det spelar väl ingen roll om jag går ut mer, finns inga i min ålder som tycker om samma som mig ändå, lillgammal kärring som jag e! De som finns är ju typ ... 30... Linnea bah:


- Nää, men 20 si sådär, då har de ju växt ur alla de där dumheterna.. *tänker en extra gång på sin egen 30-åriga sambo*.. förhoppningsvis.

- När jag träffa en som va 21 va det fan ingen som jublade >.>'

- Nääää, men det va ju också nått år sen!

- Det va i vintras!!

- Jaa, ett halvår :)

- 4 månader >.>

- Jaja!


vill du se en film om mitt liv så se 500 days of Summer, svinbra dock, olikt mitt liv xD haha, nä men nu ska vi inte vara så depressiva, jag är rätt nöjd med tillvaron faktiskt :3 kollat supernatural och druckit smoothie hela dan, i min säng, själv, utan någon hemma som gnäller att jag ska plocka ur diskmaskinen eller ta i ordning på tvätten.... fan.. det måste jag göra också... 


men ska gå ut och gå sen, så sjukt najs bajsigt väder ju ^^ när jag gjort allt ovanstående och jobbat på lite diverse dikter jag verkligen behöver bli klar med snart!


vill åka och handla kläder nån dag... men för det behöver man pengar och för att få pengar behöver man jobba! tänk om jag kunde få betalt för att kolla serier, käka choklad och sitta vid tumblr! skulle va rik!


nä men får väl sätta fart! antar att inget kommer hända idag, så förvänta er inget mer av mig idag x) fan jag saknar cs... eller cod.. om man skulle ta och fixa det.... läxor va det ja, hörs!<3

Av Sofia von Boqvist - 11 mars 2013 23:22

urka burka! ikväll e jag bra trött och tanken på att jag verkligen borde börja med historian ger mig huvudvärk.. så jag väntar nog lite till x)


idag har jag lyckats ta mig hem utan några missbedömningar av tiden (fantastiskt), massa mysig bussfärd och tågresande, tycker faktiskt det är sjukt lugnande och trevligt! :) shit jag låter ju t.o.m hög.. 


sen tvingade syrran mig till trädgårn så jag åkte med henne hem och tvingade henne att se nalle puh's film med mig. så nu ska jag försöka hitta en mirakelkur mot halsbränna, borsta tänderna t.ex hört att det ska va bra ;) och så sova. orkar fan inte x) slänger in en bild jag skrattat åt i veckor nu så kan jag gå och lägga med gott samvete trots uselt inlägg, godnatt!



"THE WONDERFUL THING ABOUT TIGGERS

IS TIGGERS WILL FUCK UP YOUR MORNING JOG"

Av Sofia von Boqvist - 10 mars 2013 23:13

Ikväll tänkte jag blogga om en snubbe, men kom på bättre tankar. xD blivit jävligt paranoid angående bloggandet, det är inte ens en crush liksom, bara en intressant typ men näää... ni får väl fråga så ska ja berätta men det behöver ju kanske inte hamna på internet...


MEN VA UTE OCH BUGGADE IKVÄLL!!!! Såå najs, eller ah, låt mig ta det i ordning! Jag har aldrig varit ute bland främmande folk och buggat på egen hand liksom, och nu va jag med Olof och Sara, så de dansade ju med varandra liksom. Ofta går man på sånt här med sin partner, men är man forever alone får man väl göra det bästa utav det då! Men såhär kommer det ju alltid vara på alla ställen, det finns de man skulle kunna mörda för att få dansa med i en evighet typ och så finns det de som får låtarna att framstå som OÄNDLIGA... Typ svettiga gubbar som tycker det är lite väl trevligt att dansa med mig... Men man får ta lite av båda delar. Och nu råkar det ju vara så att min bror dansar asbra, och mkt förr framför allt, sen är han den mest sociala människa du kan tänka dig, helt sjukt! Så han känner ju typ alla där, sp de som buggar bra... hehehehe.... En snubbe heter Mikael, träffat honom en gång förut (som jag minns) då jag va med Olof på någon kurs-grej och han är sjuuuukt duktig på att dansa! O.o det ser så jävla coolt ut när han liksom bara glider omkring på golvet, tar inte så många riktiga steg liksom utan för med händerna, skickligt! Tänk om pojkspolingarna i min ålder kunde inse hur attraktivt det är med en kille som är duktig på dans.... Alltså DANS, inte det där vifta på händerna hoppa omkring dansen alla kör med på fester osv, då ser man ju mest handikappad ut. 

Men det visade sig att Mikael varit med typ hela min uppväxt xD Bra där Sofia, verkligen fantastiskt minne. -.-' Nä men han har gått i skolan tillsammans med mina syskon och varit typ deras bästa vän och grejer, kommer inte ihåg ett skvatt av honom.... *känner mig som en skitstövel* men han kommer tydligen ihåg mig, som en jobbig unge som bet och rev mina syskon hela tiden...... (A) jag va ett speciellt barn! Kul att det är så folk kommer ihåg mig som liten också... men han försäkrade mig om att de säkert förtjänade det! nog känner han mina syskon alltid ja..... x)


Alla som jag dansade med ikväll bjöd jag faktiskt upp själv, vilket jag är jävligt stolt över! Att jag har mod och stake nog att göra sånt! Det där tjafset med att det bara är killen som får bjuda upp tycker jag är bullshit. Va fan, tjejen vill väl dansa precis lika mkt som han eller? Gör ngt åt saken då! Sen hjälper det nog mitt självförtroende en del att det inte fanns en kotte i min egen ålder. Fast man får ju titta ändå, eller hur... ;) De i 20-års åldern fanns det faktiskt  ett par st som såg riktigt bra ut! Och en kille var antingen homo eller bi, så han hade lärt sig dansa som både och! Så fräckt! Sånt gör mig så glad, se han svänga runt med någon förvånad snubbe där, så roligt! Eller de riktigt gamla tanter eller farbröderna som vågar sig ut i de extremt snabba danserna, återställer också en del av hoppet för mänskligheten! Att se folk ha roligt med varandra, trots att det är främlingar, att se svenskar stöta ihop med varandra utan att bli helt förstenade i chock. ;)


Innan detta spektakel så åt vi ute på kinaresturang, Olof, Sara och jag. Hon har passerat testet btw, vi har haft hur trevligt som helst och tror hon kan va riktigt nyttig för bror min ^^ Men det jag tänkte säga var att när jag stod i kön så kom det in två killar och den ena av dem tittade på mig. Alltså inte bara tittade utan ögonkontakt ill-stirrade! Jag brukar inte märka sånt för jag är allmänt blind och känslor som en sten, men det va lite svårt att missa xD han kanske kände igen mig? :)


Vaknade 20 över sex imorse istället -.-' men inatt ska jag fan inte vakna en enda gång pga halsbränna!! hittade en liten burk med tabletter mot skiten i olofs kylskåp så ska sno en sån :3


nu vill jag blogga på den andra bloggen om min snubbe innan jag går och lägger mig också! så natti natti folks!<3


Av Sofia von Boqvist - 9 mars 2013 23:32

Tro inte att du kommer lindrigt undan bara för att det är helg! Bloggar gör jag ändå serru ;) och klockan är inte tolv än så försök inte ens med det där!


Imorse vaknade jag 20 över fem -.-' med halsbränna och annat sånt där mysigt, fortsätter att proppa i mig enchinagard eller va fan det heter i den ständiga kampen mot förkylning! 


ah men sen tog jav väl tåget in till skövde med etta, fick hälsa på hennes mormor, trevligt trevligt x) eftersom Olof jobbade i butiken idag tänkte jag ju hälsa på johannes en sväng, så vid tolv knatade jag hem till honom^^vi spelade lol (med hans flickvän också :) ) och tjötade en del tills han blev alldeles ifrån sig av hunger så vi tog en pizza...käkade pizza till frukost hemma också så känner mig jävligt nyttig xD men pizza är gott :3 vi satt väl på den där pizzerian i typ två timmar och tjötade om allt och ingenting, han jävlades väl med mig som vanligt x)


sen drog jag iväg till olof, han var fortfarande kvar på jobbet så gick dit istället och va med han och hans polare som jobbade på att måla om ngt fikarum i affären. sköna typer så det va skojsigt! x3


eftermiddagen hos brorsan spenderades med lite mer spel, inte lol dock, utan någon gammal skit han spelat alldeles för mkt för att det ska vara nyttigt >.> sen drog vi väl ut en sväng, strosade omkring lite, jag älskar verkligen att gå ut på kvällen... får värsta adrenalinkicken, det är såå mysigt och najs och aaah.. Temperature är sådär halvkylig, förhoppningsvis stjärnklart, människor är ute, de är glada och man får se så mkt, musik överallt, ah, me like! sånt får mig att vilja bo i en stad sen, helt klart! sen har vi kollat på arga snickarn och fuskbyggarna resterande delen av dan och då blir man ju inte precis frestad att köpa/skaffa hus.....


Att olof bor ovanför en pub är inte fullt så mysigt som att va i den, ska man sova är fylleskriken inte riktigt lika ... hrm.. charmerande.


glömde historia-boken i skolan också, inte ett av de mest briljanta drag jag lyckats med men ah. det va skoj.


det va garanterat en massa mer saker jag ville berätta men han ligger där borta i sängen och stressar och gnäller på att jag skriver för långt, tydligen så lyser datorn störande eller nått.... jag som lätt skulle kunnat spela ett game lol nu eller nått :/ men klockan är trots allt kvart i två (ja, inlägget har tagit cp-lång tid för har gjort massa annat under tiden) så jag är säkert trött, egentligen... längtar tills imorrn! förhoppningsvis får man träffa den berömda Sara, olofs tjej, och så drar vi ut på kvällen ^^ det är alltid roligt att va hos bror min, det händer alltid ngt nytt, ngt kul! om man inte räknar med det faktumet att jag fick diska all hans disk (man kunde inte skåda diskbänken liksom) och laga min egen kvällsmat.... men! den blev ätlig och har inte krossat ngn tallrik! *stolt* men vet du vad jag lyckades med igår när jag skulle tvätta eller!? har ju letat efter min slime-gröna hörlurar hur länge som helst, mina favoriter! imorse hittade jag dom i tvättmaskinen. -.- blev så ledsen att jag tänkte skrika en stund, okej nä men jag blev sur. tänkte iaf testa dem först och se, en kanske mirakulöst funkade eller nått. jag vill nu att du ska ha i åtanke att det här är ett par billiga skit-hörlurar från ekóhallen jag råkar tycka ohälsosamt mkt om för basen är suverän och de är fasligt snygga. för ja, tro det eller ej men de fungerade exemplariskt. dessutom va ... linan? sladden? sak samma, du fattar, den va mkt rörligare och inte alls lika störigt stel som på mina lila! och den va mkt snyggare nu när all smuts tvättats bort! så ska nog tvätta de andra i tvättmaskinen också... ;)


nä, nu får det vara nog med dumheter! saknar er redan, alla människor där ute, go natt!<3

Av Sofia von Boqvist - 8 mars 2013 21:58

Varnar för små och förbaskat irriterande stavfel längsmed hela texten. Utmattningen letar sig liksom ner i fingrarna och ut i synen xD


ja för shit va jag e trött... måste seriöst börja springa snart, nu när isen är borta! men det blir ju bugg på söndag, det ser vi fram emot!! ;D min helg kommer bli så awesome, ville verkligen itne bara ligga hemma och dega sååå imorgon tar jag tåget (med etta) till skövde där jag ska hälsa på Johannes en sväng också^^ vi ska ha kuddkrig, och tjejsnack, och så ska vi måla naglarna och kolla på romantiska filmer som vi ska gråta i slutet på och diskutera hur snygg killen va, och spela lol. och käka pizza. en hel del lol faktiskt x) sen knatar jag hem till bror min, terroriserar honom så gott jag kan tills på måndag då jag tar tåget hem igen och har EN TILL sovmorgon att njuta av hemma i min egen säng! :33 bror min:


- Du vet att buggen inte är imorgon utan på söndag va?

- Jaha? Då får jag väl sova över då istället?

- Ja, ja men så då kommer du på söndag istället?

- Nä, jag kommer imorgon.

- Men jag kommer ju inte stå ut med dig i TRE dagar! D:

- Synd. ;)

- Har inte du skola? >.> *sissta hoppet*

- Nää, vi har studiedag på måndag, tisdag.

- Studiedag? Så hette det när jag inte ville gå till skolan den dan..

- Ah, precis

- ...


sen kom jag på när jag va på väg hem från gympan (oroa dig inte, jag kommer till det med, va inte så perfektionist-aktig, behöver inte ta allt i ordning ;) ) jo, när jag va på väg hem så kom jag på att jag va extreemt sugen på glass! eller milkshake! Att etta sen spendare tågresan med att läska mig med hur hon brukar göra milkshake hjälpte inte! så försökte övertala morsan att köpa glass till mig. och är det bara jag eller är det så att varje gång jag ber om något får jag ett sånt här svar:


- Men kan vi inte göra glass istället??

- -.-


såå ikväll har vi gjort kokosglass, ihop faktiskt :3 jag har inte förstört nånting och inte hävt ut nånting! kan bero på att jag höll mig undan ganska mycket men ändå! det gick! vet inte hur det blev än dock... kan gå ner och smaka nu vettja! det här blir ett sent inlägg...... .... ... ... .. .... aaaaj... satan vad ont det gjorde... skulle skynda mig upp nu när jag faktiskt har lust att skriva och slåt i stortån i trappsteget, tror jag förflyttade nageln tre millimeter inåt, eller nått. iaf, jo, glassen smakade väl bra, om det inte varit för alla flingor, och att den inte va klar. men det har seriöst tagit aslång tid ju! och då har vi ändå skyndat på proccessen en hel del! men neeej, då, den va flytande -.-' och så hade morsan köpt "ngt nytt", med andra ord sånna här kokosflan som är i alla naturgodis-mixar, de ingen vill äta och som alltid är kvar till sist, sånna har nu mamma köpt typ ett halvt kila av. stora bitar dessutom och hon va så säker på att det skulle bli lite gott, med krispigt blandat i glassen osv. jag sa nej och vägrade, men hon sa snälla alldeles för många gånger så jag lät henne skylla sig själv. för så fan heller att de skulle bli krispiga >.>' sega äckliga kokosflan i hela smeten, tillräckligt för att förvandla det till gröt eller nått och ja, morsan har redan dragit skämtet om att då måste jag gilla det som är ett flan. haha. det va väldigt roligt. men så nu när jag satt nere i soffan med dem och smakade så gav jag mamma EN blick och hon börjar genast:


- Ja okej då! Jag ger mig! Du behöver inte säga någonting!


jag lovar och svär att om blickar kunde döda hade jag vart värre än hitler.


har halsbränna också... det va väl skoj!?


jo jag skrev ju att jag skulle tvinga mamma till att fläta mitt hår, eftersom jag är okapabel att göra sånna häxkonster, och det blev faktiskt hyffsat najs :) såg typ ut som en prinsessa! xD minus allt de extremt bedårande vackra och en lång opraktiskt, jobbig klänning med puff-puff-ärmar. men håret får mig att tänka på törnrosa, och det va sååååå lent och mjukt ju :3 tänk då om jag gör det när jag väl fått klippa mig! :D OCH håret blev inte lika elektriskt. det är nog det jag ser fram emot mest med att klippa mig. att slippa vandra omkring som en risk som blixt-ledare.


Min morgon, när jag vaknade, va verkligen ett sånt här Story of my life-moment... Först och främst vaknade jag lite innan klockan och trodde därför jag försovit mig men lyckades ta förnuftet till fånga i sista stund och gick därför inte upp, men sen hade jag råkat höja volymen till max på mitt alarm.... snacka om chock. jag satte mig käpprätt upp och spärrade upp ögonen och såg antagligen vettskrämd ut. Då kom jag fram till att jag måste ha legat på min arm för den lydde inte, hela armen hade somnat och därför tappade jag mobilen gång på gång innan jag äntligen fattade galoppen och lyckades stänga av det skränande ljudet. Nästa problem visade sig som så att min katt legat i min säng under natten, mitt i sängen naturligtvis så man måste ligga som en banan. nu ska man då försöka ta sig upp utan att väcka henne... jag vet... jag är ett hopplöst fall.... men jag kom levande utanför dörren i alla fall....


Men jisses vad överskottsenergi jag hade sen eller! Klart man ska ha historia då! Jag funderar på om jag hatar historia mer än matte och samhäll, men det gör jag nog. Även om tyskan tar priset alla gånger. Jag hade prov idag. Egentligen var det nog asenkelt, om man bara kunde grunderna, grammatik och så. Synd att det va just det året jag valde att skita i allt x)

men Historian va det ja! Jo, jag har för mig vi pratade om den franska revolutionen, kollade på någon film om det, läste lite i boken, typ så. tråkigt.


Sen .... suck, religion. Jag tror Ali är spritt språngande galen alltså. På riktigt. Idag fick vi lyssna på en bob marley låt och tolka den för den handlade tydligen om judar eller nått. lyssnade inte så noga för det verkade heeelt irrelevant och dessutom så sög låten. är det någon kodex lärare har eller? Man får inte bli anställd om man inte har förskräcklig musiksmak och en urusel humor för att matcha! för liksom så många andra lärare anser han att allt han säger är skitkul och skrattar åt sig själv större delen av lektionen. Jag å andra sidan blev utnämnd till den sämsta lol-spelaren ever av grabbarna och tjafsade med dem över fb istället. betydligt roligare!


på rasten innan gympan fick fåret mitt lösenord som ni nu antagligen har sett, jag kommer inte godkänna några kommentarer eller så till hans inlägg för tja, de är ju faktiskt riktade till han ;) inte för att jag tror han lär störa er ngt mer med det, med tanke på vilken uthållighetsförmåga den grabben har... men han skulle behöva lära sig att skriva såhär, det är inte twitter nu liksom x)


jag har britney spears-låten på hjärnan, du vet den där "We run this mother fucker, who run this world? girls!" mm, DEN får jag på hjärnan såååå lätt och har nu haft det sen imorse. tycker inte om internationella kvinnodagar, typ bara då den spelas på radio hundrafemtioelva gånger. 


på gympan hade vi ju jympa x) alltså att man springer lite halvt engagerat runt i en cirkel med klassen och gör övningar som till större delen går ut på att få en att se skitnödig ut antagligen. och så en överentusiastisk lärare som alltid gör övningarna med lite för mkt inlevelse. Sen har man ju alltid den här eleven, Sofia W ;), som gör dem ÄNNU lite mer engagerat och så de som verkligen bara känner för att strypa mannen. långsamt. 

Alla som tvingas stå framför han när han ska demonstrera en ny övning gör det nästan alltid exemplariskt, medans de bakom oftast bara står och vilar eller flummar omkring. för våran klass påminner lite som ett förvuxet dagis x) men har lärt mig att se charmen i det :)


jag vill inte ha halsbränna meeer.... :( mamma kommer säga att jag ska gå och lägga mig, det är hennes mirakelkur mot ALLT! sov en natt och så är det över sen, garnterat! ...


nä men om jag skulle ta och sova en natt, inte för halsbrännan utan för att jag är så jävla trött? fast då har jag ju inte hunnit med häften av allt det jag ville göra ikväll! D: fast som läget är nu har jag seriöst svårt att hålla ögonlocken uppe.. Natti natti folks, se till att få en skön, mysig, pluggfri helg!<3

Av Sofia von Boqvist - 8 mars 2013 12:47

Hej allihopa vill bara berätta att jag nu har lösenordet till denna bloggen och det kommer bli fett med nice nu när jag kan göra inlägg.


Idag är det kvinnodagen och jag vill bara önska er en trevlig dag eftersom utan er så hade mitt liv inte varit värt att leva.  / Albin ThA MAN


Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards