Alla inlägg under mars 2013

Av Sofia von Boqvist - 8 mars 2013 12:42

okej så etta har nu tvingat mig att skriva ett extra extra inlägg där jag förklarar att hon inte alls är någon känslokall sten utan i själva verket en mjuk gosig, teddybjörnsliknande, brony som älskar allt, alla, hela världen och bara älskar att sprida glädje omkring sig till alla hon möter!

albin hälsar att hon är en apa dock. och han har nu lösenordet till den här bloggen sååååå förbered er på en del vrickade prylar folks. hare!<3

Av Sofia von Boqvist - 7 mars 2013 19:01

angående min fruktdiet så köpte mamma pizza till kvällsmat. no more words needed. (det va jääääävligt gott, och så choklad mmm, aldrig smakat bättre!)


sen har vi ju tyska-prov imorgon och ah, jag har naturligtvis inte boken med mig hem såååå sorry! men pluggar visst inte till det heller......


Hade redovisning på engelskan och ah, det gick nog rätt bra :) pratade om de maffia-gäng som finns på fängelset Nelson Mandela satt i och läraren verkade intresserad så det gick nog bra :) de flesta lärare jag stött på är oftast lika morbida som jag ju!

Övriga skulle plugga på ord, adjektiv, 60st vi ska kunna till nästa torsdag tror jag bestämt! står här till vänster om inte annat. grejen med den spalten är att alla läxor jag känner till och åtminstone kommer försöka plugga till, det som inte står där kommer jag med största sannolikhet också missa och inte kunna!


Matten va ännu värre än vanligt så jag jobbade lite på en gammal dikt, det här med funktioner och grafer och tabeller och grejer är inte riktigt min grej sååå...


På svenskan och historian va vi tydligen jäätte-duktiga så fick lång rast och sluta tidigare, elogé till klassen för det men seriöst, Ann-Marie är aaalldeles för snäll.... VET NI VAD JAG KAN TESTA!?!?? :D fick värsta snilleblixten! vad händer om jag duschar, ber mamma fläta håret (om hon kan det förutsättningsvis, för jag kan då fan inte) sover med det och sen tar ut dem imorgon innan skolan?? nä, jag har aldrig gjort det, för jag haaatar flätor, blev mobbad som liten ;) den här nyfikenheten jag har kommer bli min död en dag, jag svär. okej så att fläta håret är inte särskilt hemskt men vänta bara tills jag blir nyfiken på all möjlig mindre bra skit!


och på tal om nyfikenhet! jag kommer inte göra Ettas utmaning, jag är en mes, jag vet det, men asså näää... ibland får man kanske tänka lite längre än näsan räcker också x)


borde jag skämmas över att jag uppskattar en hel del av Lars Winnerbäcks musik?


gick till bibblan efter skolan, våran bibliotikarie är fucking awesome så det va trevligt^^


blääää... har jag ens ngt vettigt att säga? folk säger att de läser mina inlägg varje dag, att de läst allas information och aaaah jag fattar inte. jag begriper verkligen inte, DET ÄR JU CPMYCKET!!! O.o'


bara för att jag har så lite å säga för en gångs skull ska jag ge dig ett låt-tips, Pink – Timebomb (Bonus Track) sviiinbra, skulle nog inte överleva utan henne, tackar min Sofia djupt för att hon fick mig att lyssna på det albumet och återupptäcka P!nk :3


mamma kunde fläta mitt hår!! ska duscha nu då! spännande! gud mitt liv är ju tragiskt! det här är vad jag tycker e läskigt med att ha en öppen blogg, alla kan se vad jag håller på med i mitt tragiska liv, vilket är typ ingenting. inatt drömde jag om lol, om Ashe för att vara mer precis, det var awesome. Bara en sån sak liksom.


nä, nu ska vi sluta med de här dumheterna för ikväll! på schemat står duscha, hårfixning och supernatural, blandat med choklad och hallonfestis. varför plåga sig själv när det finns goda saker liksom? pizza till frukost, imorgon, t.ex ;D chaooo!<3

Av Sofia von Boqvist - 6 mars 2013 20:26

åh gud. åh gud. åh...shit. vad har jag gjort nu? x) jag håller ju på med den här frukt-"utmaningen" (som för övrigt går riktigt bra, tackar som frågar, smått sugen på fast föda bara) som Etta såklart vet om och nu ikväll smsade hon helt oroväckande:


- Jag har en utmaning åt dig!!!!

- Vadå? >.>

- En dag som mig. Det kommer ske i gbg isf


efter en viss försäkran om att jag inte ska göra olagligheter eller annat kul sååå gör jag ngt jag nu kommer ångra i två veckors tid, om inte en livstid:


- Okej, jag är med, lätt! Nästa helg? ;)

- Okej. Bara så du vet nu gäller följande: du kan INTE dra dig ur och du kan INTE neka till min makeover på dig. Jag klipper inte i ditt hår eller färgar det. Men jag kommer göra om dig. Jag bjuder på resan till gbg och från gbg om du kan ta dig till och från ljung. Gör jag något hänger du på o gör liknande grej. Du kan inte backa ur eller skaka sönder av nervositet. Det är förbjudet. Mer får du inte veta förens den dagen. Är du frf på?


vet du vad pundhuvudet svarar då? alltså jag pucko. jag säger ja. Johannes säger att jag är dum i huvudet. han har nog rätt.. x) men du nog förstår inte, Etta och jag är varandras motsatser; jag är hönsmamma och hon är rebellisk tonåring, hon vet knappt var nervositet innebär och jag är ett vandrande nervvrak, ettas andra hem är praktiskt taget gbg och jag har varit där tre gånger, hon hatar alla tills motsatsen bevisad och jag anser att främlingar är vänner man inte känner, hon provocerar när jag ursäktar... ah du fattar. och jag bara vet att hon kommer klä mig i någon av sina kjolar och svinkalla tights, jag bara vet det! men det här ska bli kul! nytt och spännande! :D *försöker övertala mig själv så håll käft* man har ju sett yes man liksom! *förutom att han typ dör i slutet va?* aaaah, det här kan bli kul! så du kan väl passa på, har du någon utmaning så skicka den för all del!


nog om det! gnälla får jag göra på min andra blogg, vilket jag ska hinna efter att jag gjort engelska-grejen....


Idag var jag en av dem som fick vara med när lärarn dissikerade grishjärta samt lungor. Inte hälften så "äckligt" som att slakta kanin men betydligt mer intressant då det här ju va så likt människans! Det luktade inte ens lika mkt.


på matten fortsatte vi repetera, somnade bara två gånger ^^ vilket är jätte, jättedåligt så ta inte efter. jag förstår inte var människor har fått den här stud-bilden av mig från!?!??


på tyskan hade vi inte prov!!! :D och jag trodde det va torsdag idag... då har jag ju EN TILL dag att plugga till det provet på... soft! bara engelskan ikväll alltså! :D 


på samhällen håller vi på med den här hel-vrickade uppgiften, vilket jag mest tycker för att jag inte vet ett skvatt om borätt och bygglov. måste komma ihåg att ringa irene och fråga ju! hon kan allt om sånt, perfekt ju! :)


har du en aning om hur frestande det är att bara gå ner och ta en smörgås...eller något tillagat, varmt.. eller choklad.. det är liksom en naturlig reflex att ta med sig ngt å äta på vägen upp men neeeej, jag får ta en banan. blir nog inte så långvarigt det här..


På engelskan skulle vi diskutera beroendet somliga har av sin mobil, spela in det och sedan lyssna efter fel eller så när man pratar. Jag pratar tydligen som de man har på skiva och spelar upp i klassrummet, förskräckligt! 


Och gissa vad?! Upproret mot religionsprovet funkade så nu är det nästa vecka istället, surt för de som har redovisning bara, de måste ju göra det redan nu på fredag. Fast det är ju inte jag såååå ;D Jag och Sofia har rätt lite ideer om vad vi kan prata om, jag kan väl inte rå för att mina ideer inte har dagsfärska tidningsartiklar..... >.> tycker faktiskt Ali borde rucka på den regeln också!


efter skolan ska jag nu jobba i affären en timme typ varje dag, eftersom det är helt fucking dött då och inte en kotte kommer dit så består mitt jobb till stora delar av att knata omkring i någon dans-sak som ser mer ut som en säl som får ett lugnt epeleptiskt anfall samtidigt som jag skränar till magnus uggla eller så xD


det ska nog vara allt som hänt idag... minus all skit som ska upp på andra bloggen och fasen också! sorry för vimsigt/ointressant inlägg men måste göra engelska-saken nu! x) vi synes kära vänner!<3

Av Sofia von Boqvist - 5 mars 2013 19:04

okej så ni minns vadet jag och Albin gjorde igår? för att lugna morsan hade jag sagt att han säkert inte ens klarar morgonen. tänka sig, jag hade fel :) han klarade till lunch. -.-' snacka om brist på självkontroll. någon nämnde thai-mat och det va kört! Men det e lugnt, jag ska fortsätta med mitt experiment^^ Idag har jag klarat mig riktigt bra med två små undantag (etta har bageri denna veckan....) och det trots mammas tappra försök med revbensspjäll och klyftpotatis.... ;_;

ah och så gick jag på promenad efter att ha hjälpt till lite i affären så känner mig riktigt duktig! :D som grädde på moset kanske man skulle plugga lite, men den risken är inte så hög..


På tal om plugg, verkar som om klassen vill göra uppror mot religionsprovet på fredag? Visserligen vill man väl göra uppror mot alla prov men den här mannen är helt sanslös, han har gått igenom ALLT och ingenting om två stora världsreligioner (hinduism och buddism) och sen tänkte han sig ha prov på båda två. Vad jag har hört är hans prov cp-svåra också så det här kan bli kul!


På svenskan försöker stackars Ann-Marie tappert hålla oss tysta och försatta i arbetet med debattartikel/argumenterande tal.. Tycker faktiskt synd om henne, hon är den snällaste läraren vi har, gör allt för att underlätta och vi är inte alltid så sjyssta tillbaks :/
Angående arbetet dock har jag valt att prata/skriva om homosexualitet! Kvällen innan vi började med det här arbetet skickade kollade jag på en dokumentär (Worlds worst place to be gay) Nicklas skickade till mig så jag hade väl en del inspiration ^^; den va seriöst asbra och det är ett ämne som stört mig så länge jag kan minnas, min familj tänker liksom inte alltid utanför lådan och jag har haft en kristen uppväxt sååå ah x)


och vet du vad!? :D mattelärarn var tillbaks idag, och fy vad bra! rimmade jag just tror jag bestämt jag kommer få spykänslor. ah, iaf, hon hade visst fått ngt exotiskt virus och tyckte nu vi skulle ha en aaaalldeles för lång matte-lektion där hon gick igenom typ allt. det va väl iofs bra men allvarligt skojat eller, finns det något tråkigare än matte? Nickade nog till typ tre gånger D:


MEN NU FÅR HON VÄL GE SIG DET LUKTAR JU MAT I HELA HUSET!!!!! 


detta innebar förstås att hon även va tillbaks på no:n, mindre bra. idag kollade halva klassen på grishjärta, samt. lungor, och andra halvan fick gå iväg för att jobba på egen hand i grupperna. sen måste vi komma tillbaks till klassrummet för att säga, hej, jag är kvar, och sedan gå!! >.>' om jag sen lägger till att vi va på tredje våning så kanske du kan förstå min smärta. imorgon ska vi byta, så de som inte dissikerade ska göra det imorgon men de andra får ingen sovmorgon minsann! de ska dit klockan 8 på morgonen, säga hej, och gå iväg en timme för att sedan titta in och säga hej igen!? så onödigt.

så dagens lektion för mig gick ut på att Max fick massmörda mig på lol, typ.


och ja, jag har ett almås-skal till min dator, klantarslet (a.k.a. me) lyckades slarva bort mitt gamla och bäckäng säljer inga skal så i ren protest har jag nu ett almås, sorry, men det är ganska fult... Men, protesterar man så gör man!


ah, nä men nu ska jag tydligen ta kort på mina favoritkläder åt min artistiska väninna Emma så får vi se vad som händer xD  see ya guys!<3

Av Sofia von Boqvist - 4 mars 2013 16:06

lika bra att få det här överstökat innan jag börjar slappna av!


idag fick vi en ny bajsig uppgift på samhällen, naturligtvis så ska vi jobba i våra studiegrupper och svara på frågor som han skickat ut via pim. sen ska vi redovisa för skiten, muntligt, alla får redovisa för varsin fråga liksom fast man vet inte vilken av de frågor gruppen fått man själv ska få... jag gjorde det just en hel massa mer invecklat än det va. svara på frågor helt enkelt! och jag lovar! det är igelkotten själv som kommit på dem!! jag menar, kolla in den här inledningen!!


"I samband med arvsdelningen efter Albertus Andersson samlade sig de efterlevande.

Dessa personer var Albertus syster Brynhilda, hans (Albertus) son Thaddeus, Albertus fru Gwendalyn (Thaddeus är son till Gwendalyn & Albertus), Albertus f d fru Isolde, Isolde & Albertus barn Gretchen & Winston, även Isoldes dotter Daisy (från ett tidigare förhållande) var med.


Några andra som också var med (ej släktingar) var Winstons sambo Titti, Winston & Tittis dotter Mercedes (hon ska egentligen stå i listan med släktingar), Daisys man Brynolf, Daisys och Brynolfs son Nicodemus, Thaddeus flickvän Iris och Gretchens pojkvän Joar."

 

vem. döper. sitt. barn. till. Mercedes?! Eller Bryynolf!??? och dessa relationer! Som en dålig fucking dokusåpa -.-' och vem gillar dokusåpor liksom? >.>

 

däremot räddades dagen en aning då vi hade inställd tyska, den lyckan!!! Ni anar inte hur mkt 98% av alla tyskaelever hatar tyska, och våra lärare är alltid galna och friska. alltid. men inte idag tralalalalaaaaaaa :D

 

Religionen ägnades åt att "plugga på provet" ... majoriteten av klassen spelade väl tetris och förfärades av det faktum att vi ska ha matte prov på de två senaste kapitlen om två veckor. Vad sägs om att vi startar en arg mobb mot lärarn? nä juste, det går ju inte, FÖR HON ÄR ALDRIG DÄR!!! 

 

Sen har jag och Albin slagit vad. Ah, ni fattar redan där att det här inte kan vara ngt bra. Nä, från och med imorgon får vi bara äta frukt och grönsaker. Bara dricka hundraprocentig juice, vatten eller te. Den som ger upp först förlorar. Om han vinner, ska han få lösenordet till den här bloggen, tydligen vill han göra egna inlägg...? >.>' iaf, men eftersom jag tänkt göra detta som ett experiment redan innan vinner jag bara nöjet av att vara bättre än han, i det också ;)

 

nu ringer en okänd telefon från nedervåningen.... men jag tänker fan inte svara! >.> sitter så skönt :3

 

jo, juste, berättade om vadet för mamma, mentalt förbereda henne liksom. som jag misstänkte så tyckte hon det va en idiotisk ide och hon vägrar stå för någon frukt. men nu får jag ingen utskällning när jag skippar kvällsmat xD

 

nuuuu ska jag ÄNTLIGEN kolla på min film! och dricka honungsmjölk och käka pizza-smörgås, om inte den kalnat vid det här laget.... :( aja, see ya guys!<3

Av Sofia von Boqvist - 3 mars 2013 21:35

Happ, då har man vart på dejt med sara då. ;) Alltså min sara, sara b. Nä men när jag satt mig tillrätta i sängen, efter att ha suttit vid min gamla skola och läst ut Harry Potter och de vises sten, och just skulle slå på filmen så smsar hon.. Såå jag fick för mig att vi skulle dra till borås, halv sex på kvällen. Vilket vi gjorde, jag upptäckte att jag ju i själva verket va stenrik (nu finns det ett ord som heter så, ja) så vi åt på kinaresturang.^^ Insåg själva hur likt det va en dejt och kom fram till att det måste vara den andra, vi såg Ice Age 4 på bio också ytterst spontant en annan gång :3 

Efter att ha käkat så ute, själva, betalat med kort och grejer tyckte vi ju allt att vi tjänat ihop till en hel del vuxenpoäng. Givetvis gjorde vi oss snart av med dem genom att flämta frenetiskt så man kunde se andedräkten bli till rök, som en drake :D


Erkänn du trodde jag gått ut med en kille? trololololol.... xD


Oh! Fick just ett sms från min Sofia som påminner om IV-valen! De hade jag helt glömt, tur jag gjorde dem i fredags!! Så jag påminner väl er också då, kan ju vara behövligt ;) IV-VAL FOLKS, ALLTSÅ INDIVIDUELLT VAL! hehe..."val".. nevermind.


Tagga skola imorgon nu då! Wiihooo..... Men frukta icke mina små vänner! Nästa vecka (alltså inte imorgon utan veckan efter det) har vi ju studiedag på både måndan och tisdan! :D Woop Woop! :D .... men soft! då kan jag ju dra till min bror och vara där en extra natt! Awesome :3


nu det stora valet.... ska jag gå och lägga mig, ska jag blogga på den andra bloggen eller ska jag måla naglarna? insåg just hur fjortiss alltsammans blev.. så jag skiter i naglarna rent rebelliskt och bloggar liiite för att gå och lägga mig sen, det är bra plan! See ya!<3

Av Sofia von Boqvist - 2 mars 2013 23:14

Denna dagen gick inte alls som planerad! Jag var tvungen att gå upp, duscha, käka OCH GÅ TILL TRÄDGÅRN FÖR ATT JOBBA! okej det va inte speciellt ansträngande att pilla med lite kvistar och hålla syrran sällskap, men ändå. Sen bestämde sig pappsen för att jobba så jag åkte med yster byster hem. Resterande del av dagen har spenderats antingen på badrumsgolvet då det är golvvärme där och enda rummet man inte riskerade att få köldskador i, eller i anfall av frustration för att det tagit sån extrem lång tid att ladda ner lol till syrrans dator. kanske ska ta och konvertera henne också.... >:3 eller läst, läst har jag gjort en del, typ något hundratal sidor i De vises sten.. Sannerligen en författare jag ser upp till, J.K Rowling lyckas väva in humor på ett mjukt och smakfullt vis, och alla dessa detaljer, det är de som får historien så levande, ja, om jag nånsin skriver på riktigt ska jag försöka anamma hennes stil!


Sen drömde jag asäckligt inatt. Jag gick på busstorget i borås, det va inga bussar där men tillräckligt med folk. Jag kom liksom från skolan, på väg till tåget eller nått, då jag ser två män iförda svarta krigskläder med var sin k-pist i händerna. de kommer från själva torget.Den ena buffar den andre tyst i sidan och pekar mot en kvinna som går en bra bit snett bakom mig. Jag ser dem förbereda vapnen för strid och så vänder de sig mot kvinnan och öppnar eld. Jag börjar springa framåt innan jag hinner se henne dö. Jag liksom ser i ögonvrån hur de sveper med vapnena över torget, som en rensning. Två av mina vänner stod i en busskur och jag ropar till dem att följa med mig. Vi springer i riktning mot bankomaten när det börjar komma ut svartklädda män från alla håll. De har omringat borås. De ska ta över staden. Och vem fan vill ta över borås!? >.>
Helt plötsligt är det jag och sara som smyger/springer för att komma ut. Vi hamnar i en underjordisk gång som egentligen är på tok för liten för typ allt. Där springer vi på en man, en farbror som också flyr, han är gammal krigsveteran och vet hur vi ska bära oss åt. Sirener börjar tjuta över hela staden, det är signalen för att de stänger alla utgångar.. Han leder oss djupare ner i de cement-belaggda gångarna tills vi kommer till ett parkeringshus med extremt lågt i tak. Jag går snett bakom dem då jag ser att om vi rundar nästa stolpe kommer ett tiotal soldater sitta på höger sida och fika. Vi skulle vara helt blottade. k-pistarna låg nämligen överallt, på borden, i knät, vid fötterna. Men jag hinner inte. Jag kväver ropet för det är försent. Om jag skulle ropat skulle de sett mig med och vad skulle det va för nytta? Allting tystnar. Alla soldaterna avbryter sitt samtal och all färg tycks lämna saras ansikte. Den gamle mannen ser inte alltför välmående ut heller. Efter någon sekunds tystnad börjar en av soldaterna resa sig upp. Han sträker sig efter sitt vapen och ser ganska irriterad ut. Då vänder sig krigsveteranen mot Sara och slår till. Knytnäven träffar henne över munnen men hon rör inte en fena. Bara stirrar,om möjligt, ännu mer chockad på honom. Soldaten stannar upp. Mannen ser detta i ögonvrån ser och och slår en gång till. Ett obehagligt, dovt ljud när hans hand åter igen träffar saras, i jämförelse med handen, mjuka haka. Jag tvingar mig själv att fortsätta titta där jag sitter gömd bakom en pelare. Mannen slår en gång till och den här gången börjar ett leende sprida sig över soldatens läppar. Fjärde gången han slår börjar soldaterna skratta. Som någon sjuk stand-up slår mannen en sista gång och hans "publik" skrattar ännu mer då det börjar rinna blod från saras söndertrasade läpp. Soldaten börjar gå fram mot mannen vi har med oss, fast nu utan vapen och till synes mycket muntrare. Han tror de är där för underhållning. Han tror han ska få slå också. Mannen verkar inse detta samtidigt som mig och sätter upp händerna för att stoppa honom i panik. Alldeles för skärrat säger han att det är bra så, hon har fått sitt för idag, att han vill ha henne levande. Soldaten sätter sig ner med en ngt irriterad min och de får passera.. Sara fortfarande så chockad att hon inte säger någonting...


och NU kom jag på var jag fått den här drömmen ifrån. "Flyga drake" >.>''' Visste att den skulle ge mig psykiska men. bajsbok.


min mobil håller på att dö och valle fortsätter spamma, tur han är så långt bort. >.>

visst va det så att han vile vi skulle plugga på religionsprovet över helgen? märkligt hur olika lärarna är, somliga tror vi är no-lifers allihop och ser loven som ett utmärkt tillfälle för läxor för då gör vi ju ändå ingenting och andra som typ Ann-Marie inser vikten av att få vila upp sig emellanåt.. Skit i det där provet tills nästa vecka säger jag. Vilka frågor du än kan tänkas ha lovar jag att google har svaret.


Men nu ska jag läsa i min bok och sova! :3


Av Sofia von Boqvist - 1 mars 2013 19:01

Hemma själv ikväll dåra, vad gör man då? En fredag liksom? JO MAN SOVER! HA! Nä men seriöst, fick släpa mig upp nu, slog på lite musik, käka lite choklad, du vet, få igång någon form av livskraft.


Idaaag... På historian skrev vi mest själva, inte för att jag kommer särskilt långt, jag behöver min Sofia som säger till mig när jag inte jobbar och gör uppgiften med mig xD Jag förstår inte hur folk kan få uppfattning att jag skulle vara stud, jag gör nog mindre läxor än de allra flesta! Inget att vara stolt över >.>'


Religionen så kollade vi på film med Ali som kommentator, han skrattade lite, jag skrev lite, han skrattade lite till och så redovisade Amanda K och Elin om förföljelserna på kristna :)


Oätlig lunch, alltså spenatsoppa med någon högst mystisk pasta-sallad som alternativ. Och fil, förstås, för alla älskar ju bitter a-fil med socker, kanel och lite russin. mmm! Kommer nog äta en del ikväll.. 


ah och sen har jag och co. tyska. och till allas stora glädje har nu även denna lärare hittat EAV, ett tyskt band. För att du säkert ska förstå ska jag lägga upp en låt här nedan. Det var nämligen så att min förra halvgalna tyska-lärare också tyckte det va suveränt med tysk musik, särskilt EAV. Eller ah, det va väl snarare min klass som bönade och bad VARENDA JÄVLA LEKTION om att få höra Banküberfall, allra helst se filmen till. De kan förmodligen dansen allihop nu, och sjunga den. Tro mig. Titta nu på filmen och se mitt lidande för hela det året sippra ur varenda jävla överglada ton...


Klicka.


Du behöver inte ens veta vad det betyder, det vet knappt jag heller, utom att han ska råna en bank för ondskan finns överallt, men uppenbarligen suger han brutalt på de.


Har hängt med Josefine en del idag, det inkluderar liksom fåret emellanåt också. Rätt soft, har nu vigt de närmsta tre åren till att begripa mig på Josefine's syn på mat. För den är så långt ifrån min man kan komma. Då hon tar en grov grov smörgås med advokado tar jag en ljus med nutella liksom..

Ah så gick vi till commerce i disskusion om detta med albin. jag kommenterar att jag avskyr nyttiga saker och albin svarar kvickt:


- Ah det syns! ;)


vi behöver seriöst jobba på hur man beter sig, dags att avbeställa douchebag-kursen nu alltså! Men det är lugnt, Faatima fick nys om Hillbilly-"incidenten" så nu lär han aldrig nånsin bli av med det..... ;)


Nä men det verkar ju som om folket uppskattade det här, ingen blev alltför offended och på det här viset, eftersom att ja, jag har tänkt fortsätta agera påtvingad-klassmamma, så håller jag koll på mitt eget skolarbete också! Kanske faktiskt får gjort en läxa då och då... Juste, lyckades ju glömma skicka in samhällsuppgiften, trots att jag tänkte på det hela dan. och gjorde färdigt den igår..


OCH VET NI VAD MINA SMÅ TÖLPAR!?!??? Jag va så stolt! Så lycklig! Så upprymd!! okej, nä, men jag va rätt nöjd med att jag lyckats genomlida min första vinter utan att ramla! Jag har gått försiktigt överallt och alltid fokuserat på marken på de halkiga ställena. Men så kom den förrädiska våren och inbillar en att läget är lugnt. Jag gick till tåget i lugn och ro, hade inte alls bråttom och bara njöt av att kolla på folk. Så gick jag vid vattnet då bara tjof! Marken bestämmer sig för att attackera och jag sätter mig i en vattenpöl. EN liten förskrämd tant ser och blänger oroligt på mig, så när jag suckat uppgivet över min egen klumpighet får jag raska på att resa mig upp. Du vet med det här "Det är lugnt. I'm cool. It's cool."-attetyden samtidigt som man haltar bort PÅ TYP ETT KROSSAT KNÄ OCH TRE BENBROTT!! Nä men det är blått. Och det kom blod. Det räknas. Och jag blev blöt. *hämtar en till chokladbit för det är fucking synd om mig* Tur man hade svarta mjukisbraller, mötte Amanda K och Elin på vägen men de såg inget, mehehehe...


jo juste, på idrotten hände inte mkt, eller ah, vi körde tydligen ... badminton..? ah, ännu en sport där man får chansen att riskera livet på sig själv och alla runt omkring iaf, det va skoj :)


Ikväll ska man tydligen spela lol, märkligt, Hildas pojkvän ville att jag skulle vara med och spela >.> jag begriper inte det där, sist dog jag 8 gånger!! Jag kan ju omöjligt tillföra ngt bra för mitt lag! Men ska kolla på supernatural sen, och mentalt förebereda mig för att gå upp tidigt ännu en lördag. Halv 9 imorgon kommer lovis för passning, sen kanske man åker till pappa, eller olof, vem vet, vem vet... x)


aja, see ya soon!<3

Presentation


Ah om du är här vet du antagligen vem jag är, men syftet med bloggen, människorna jag nämner o.s.v. ser du om du trycker på länken här under eller mitt fejs.

Fråga mig

35 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta är du här?
 Detta är min första visit.
 En gång om dan.
 1-3 gånger i veckan.
 Lite då och då.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards